Idą Świeta...

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Kalamb
Idą Świeta...

Post autor: Kalamb » czwartek 23 gru 2004, 15:57

Składam najserdeczniejsze życzenia spokojnych, radosnych,rodzinnych

Świąt Bożego Narodzenia,a także sukcesów w nadchodzącym roku 2005 Forumowiczom i Redakcji EiS

z poważaniem

Awatar użytkownika
Cyprio

Re: Idą Świeta...

Post autor: Cyprio » czwartek 23 gru 2004, 18:41

a ja świątecznie życzę wszystkim osiągania tak dobrej jakości brzmienia, jak na płytach Phila Collinsa.. zrobiłem sobie małą retrospekcję muzyczną- odpoczynek po przekompresowanych 'nowościach'... Phil Collins- rispect Życzę wszystkim realizatorom dźwięku takiego brzmienia ... no i te bębny- miodek.

Redakcja

Post autor: Redakcja » czwartek 23 gru 2004, 20:03

...

Składam najserdeczniejsze życzenia spokojnych, radosnych,rodzinnych

Świąt Bożego Narodzenia,a także sukcesów w nadchodzącym roku 2005 Forumowiczom i Redakcji EiS

z poważaniem

Bardzo, bardzo dziękujemy i pozwólcie, że z naszej strony wszystkim Czytelnikom, Wielbicielom , Sympatykom oraz Każdemu, któremu było poprzez nas "po drodze" ośmielimy się złożyć życzenia sympatycznych, spokojnych oraz owocnych Świąt.

Redakcja (cała) EiS.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
andrzejk

Post autor: andrzejk » piątek 24 gru 2004, 00:38

Co dodac wiecej?

Nutek wspanialych, brzmien odjazdowych, sprzetu z najwyzszej pólki, a przede wszystkim smaku i pomyslów najprzedniejszych

Forumowiczom i Redakcji

z okazji Swiat

andrzej

zainteresowania muzyczne: Pink Floyd, Devil Doll, Rock Progresywny. Instrument: gitara. Nagrywam muzykę amatorsko dla siebie i przyjaciół. Dopiero teraz wiem jakie to trudne -może dlatego tak ciekawe.

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » piątek 24 gru 2004, 11:29

Witam!

Wszystkim zycze wymazonych gratow..stalej weny i MILOSCI bo ona daje totalnego kopa do zycia i tworzenia.. Przyznam szczerze od dwoch lat jestem szczesciarzem w tej dziedzinie i bardzo mi sie chce zyc i dzialac od tego momentu - czego i Wam zycze!
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » piątek 24 gru 2004, 11:40

Tanich kompresorów , klawiatur i wszystkich tych gratów bez których nie można sie obejść , a dzieki którym bedziecie mogli tworzyc jeszcze lepsze , utwory .

Pogody ducha , uroczystej kolacji wigilijnej ,dobrego wskoku do nowego roku :) Wymarzonych prezentów pod drzewkiem :)

Awatar użytkownika
Vibra

Post autor: Vibra » piątek 24 gru 2004, 14:57

...Tanich kompresorów , klawiatur i wszystkich tych gratów bez których nie można sie obejść , a dzieki którym bedziecie mogli tworzyc jeszcze lepsze , utwory .

Pogody ducha , uroczystej kolacji wigilijnej ,dobrego wskoku do nowego roku :) Wymarzonych prezentów pod drzewkiem :) ...

Awatar użytkownika
Vibra

Post autor: Vibra » piątek 24 gru 2004, 15:01

Zdrowych wesolych Swiat Bozego Narodzenia itd itd Pawka:)

Awatar użytkownika
bullet

Post autor: bullet » piątek 24 gru 2004, 16:17

Pozdrawiam wszystkich i przyłączam się do życzeń, mimo iż sam nie za bardzo jestem w nastroju świątecznym.

Oby rok 2005 był okresem eksperymentowania z muzyką a nie użerania się ze sprzętem, czego Wam wszystkim i sobie szczerze życzę.

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » piątek 24 gru 2004, 16:53

...Pozdrawiam wszystkich i przyłączam się do życzeń, mimo iż sam nie za bardzo jestem w nastroju świątecznym.

Oby rok 2005 był okresem eksperymentowania z muzyką a nie użerania się ze sprzętem, czego Wam wszystkim i sobie szczerze życzę....

właśnie sobie pomyślałem - samych celnych inwestycji w przyszłym roku! No i zdrowia i ceipła domowego

Pozdro

Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

ODPOWIEDZ