Odsłuch sygnału słuchawkowego w EchoMiaMidi.

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Jajo
Re: Odsłuch sygnału słuchawkowego w EchoMiaMidi.

Post autor: Jajo » środa 22 gru 2004, 20:09

.........Super. Dziękuję Wam bardzo.Ale napiszcie mi jeszcze, czy warto kupić ten właśnie interface...Myślałem jeszcze o Waveterminal chyba 190X......

Bierz Echo, ALE pod warunkiem że masz płytę z chipsetem Intela - bo jeśli chodzi o to, to karty Echo są b. wybredne - ale jak już pasuje, to czeka Cię stabilna bajeczna praca z dźwiękiem.

P.S. Oczywiście najlepiej sprawdzić zgodność chipsetu na stronie Echo, bo może nie tylko Intel jest najlepszy....

Bardzo Wam dziękuję.Trochę się się zmartwiłem,bo mam Athlona 2500+Barton na NForce2 /Abit /...Kurcze, może odezwie się ktoś, kto pracuje z tym interfacem na AMD. Dziękuję Wam. Wesołych Świąt...

witam

Nie bój nic:) tez miałem obawy ,co do stabilnej pracy na pł.gł. z chipsetem Via Kt 333 i Athlonem 1,7 Mhz na pokładzie ,ale jak się okazało były nie słuszne ,wbrew "zapewnieniom producenta".Jedynym problemem stali się z dnia na dzień sąsiedzi...więc upgreydowałem ich do nowszej znoszącej olbrzymie dawki decybeli wersji

Pozdrawiam i

"życzę wesołych ,wcale nie tuczących i wcale nie pogodnych ,ale

rodzinnych świąt"

[addsig]
Bez talentu nie ma rapu

Awatar użytkownika
cool

Re: Odsłuch sygnału słuchawkowego w EchoMiaMidi.

Post autor: cool » czwartek 23 gru 2004, 11:45

Dziękuję Wam Wszystkim za opinie. Wiem, że chcieliście mi pomóc. Skoro nie odezwał się nikt, kto ma tę kartę pod nForce2 i Abit, to pewnie i mnie ten układ nie zadziała. Pozdrawiam.Dziękuję.Wesołych Świąt.
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.

ODPOWIEDZ