HYPERSONIC error pod FL

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
SBK
HYPERSONIC error pod FL

Post autor: SBK » poniedziałek 20 gru 2004, 23:20

mam nastepujacy problem.pare dni temu mialem format dysku,jestem w trakcie odbudowywania oprogramowania.po instalacji wiekszosci programow zauwazylem nastepujaca rzecz - wczesniej korzystalem z modulu HYPERSONIC pod FL Studio 5.0.poczatkowo jednak zauwazylem ze wczesniejsze prace wykonane z wykorzystaniem tych dwoch programow nie sa odgrywane poprawnie,tj. brzmienia z hypersonic`a sa miejscami jakby pozbawione calosci barwy(nie wiem jak to okreslic dokladnie).przykladowo nuty a,a#,b,c,c# i d w trzeciej oktawie sa jakby popsute,reszta natomiast gra dokladnie jak powinna.co ciekawsze szczeka mi opadla jak odpalilem FL pod nuendo jako instrument wirtualny i do owego FL odpalilem tego samego hypersonic`a, ktory nagle zaczal grac tak jak powinien:/ wczesniej udalo mi sie to w jakis sposob "naprawic", natomiast po ostatnim formacie smialo moge stwierdzic, ze nie mam zielonego pojecia jak to wtedy zrobilem;)

karta maya44 mkII,najnowsze sterowniki,system raczej stabilny i w miare silny,do tego widzialem i slyszalem,ze wczesniej nie mial z tym problemow.takze prawdopodobnie kwestia sterownikow?

pozdrawiam

Zbynia

Re: HYPERSONIC error pod FL

Post autor: Zbynia » środa 22 gru 2004, 03:09

we frucie po odpaleniu projektu ze sladami hypersonica musisz na nie kliknac zeby sie otworzyly okna programu

inaczej nie chce grac

po tym zabiegu bez problemu

o to chodziło?

ODPOWIEDZ