Jeśli masz legalną wersję WaveLab`a powinieneś móc uzyskać pomoc u producenta. Ja bym tam skierował w pierwszej kolejności swoje kroki celem uzyskania odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.....
Z tymi producentami nie jest wcale tak łatwo. Sprawa jest raczej na osobny wątek na forum: (Technical Support - lepszy nie będę?). Patrząc na wcześniejsze wypowiedzi, różne wersje rozwiązań tego problemu (raczej bez 100% pewności), widzę, że pytanie do producenta będzie jak najbardziej na miejscu. Już śpieszę pisać do Steinberga.
Znikający kursor w Wavelabie
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
Re: Znikający kursor w Wavelabie
Temat znikającego kursora chciałbym odsunąć trochę od Wavelaba, ponieważ ostatnio przy dwóch sąsiadująco otwartych oknach Exploratora Windows sprawa się powtórzyła. Lewe okno "zamysliło się moco" i na jego tle znikał kursor, a na prawym normalnie był widoczny. Chyba trzeba odsunąć trochę podejrzenia od Wavelaba i poszukać przyczyny w Windowsie XP.
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.