Spirit Absolut 2 - warte uwagi?
A tak wracając do tych alesis pasywnych czy ktoś jeszcze może potwierdzić ich przydatność do odsłuchu studyjnego. Bo za 750 zł to nawet sie niebede zastanawiał.
Alez do tych 750 bedziesz musial dolozyc na wzmacniacz, ktory uprzednio bedziesz musial dobrac. Wzmak alesisa do kompletu i cena podobna jak wprzypadku monitorow aktywnych.
Hubi
Re: Spirit Absolut 2 - warte uwagi?
Alez do tych 750 bedziesz musial dolozyc na wzmacniacz, ktory uprzednio bedziesz musial dobrac. Wzmak alesisa do kompletu i cena podobna jak wprzypadku monitorow aktywnych.
Hubi
...
Właśnie. Czy te wzmacniacze alesis są warte zakupu, czy ewentualnie mogły by się nadać wzm. cywilne [technics, cambridge, pionier ; takie mam, więc może niemusiał bym inwestować w nowy???]
www.homstudio.com.pl
Czy te wzmacniacze alesis są warte zakupu, czy ewentualnie mogły by się nadać wzm. cywilne [technics, cambridge, pionier ; takie mam, więc może niemusiał bym inwestować w nowy???] ...
IMHO technics, pioneer i takie tam srednio sie do tego nadaja.
Hubi
...Chciałem zapytać się was co sądzicie o tych monitorach i jak mają się do innych z tego przedziału cenowego...
A pro po monitorów bliskiego pola, znalazłem w promocji nEary 05 po 999 zł za komplet .
Co o nich sądzicie bo wg mnie za taką cenę to chyba nic lepszego nie znajdę?
A pro po monitorów bliskiego pola, znalazłem w promocji nEary 05 po 999 zł za komplet .
Co o nich sądzicie bo wg mnie za taką cenę to chyba nic lepszego nie znajdę?

Hubi
...
Tak właśnie myślałem ale sądząc po tonie wypowiedzi jednak można je wykożystać.
Hubi
...
Tak właśnie myślałem ale sądząc po tonie wypowiedzi jednak można je wykożystać.
www.homstudio.com.pl
...
Czy te wzmacniacze alesis są warte zakupu, czy ewentualnie mogły by się nadać wzm. cywilne [technics, cambridge, pionier ; takie mam, więc może niemusiał bym inwestować w nowy???] ...
Hubi
...
Z w/w cambridge są najlepsze. Ale monitory raczej kupiłbym aktywne
a
Hubi
...
Z w/w cambridge są najlepsze. Ale monitory raczej kupiłbym aktywne
a
zainteresowania muzyczne: Pink Floyd, Devil Doll, Rock Progresywny. Instrument: gitara. Nagrywam muzykę amatorsko dla siebie i przyjaciół. Dopiero teraz wiem jakie to trudne -może dlatego tak ciekawe.