Hej !!!
Nosze sie z zamiarem zakupu aktywnych malych odsluchow, ktore moglbym
postawic sobie na biurku kolo monitora
Chcialbym na nich robic podklady w MIDI i takie tam male realizacje, nic
wielkiego, czy w zwiazku z tym ktos z szanownych kolego moglby mi polecic
jakis sprawdzony model odluchow w cenie do 1300 pln za pare?
z gory dzieki i pozdrawki
Kadeka
Odsłuchy do 1300 zł
Re: Odsłuchy do 1300 zł
czy w zwiazku z tym ktos z szanownych kolego moglby mi polecic
Rozumiem, że mają być aktywne. Za te pieniądze to zawsze będzie spory kompromis, ale:
Nady 250A, Samson Resolv 50a.
Mogę natomiast powiedzieć Ci, czego unikać jak ognia: czegokolwiek spod marki Edirol.
Pozdrawiam,
Maciej R.
Rozumiem, że mają być aktywne. Za te pieniądze to zawsze będzie spory kompromis, ale:
Nady 250A, Samson Resolv 50a.
Mogę natomiast powiedzieć Ci, czego unikać jak ognia: czegokolwiek spod marki Edirol.
Pozdrawiam,
Maciej R.
Od niedawna jestem posiadaczem ESI Near05... opinia moja na ich temat jest następująca:
- prawie zupełny brak niskiego basu - chociaż jak się je trochę rozkręci to jest lepiej
- środek czytelny - dla mnie przynajmniej, szczegółowość porównywalna z średniej klasy monitorkami B&W
- góra lekko przytłumiona
nie brzmi to najoptymistyczniej - ale za 999zł nie dostanie się chyba nic lepszego. Jedyną alternatywą było by poskładanie zestawu np. monitorki Tannoy + jakiś wzmacniacz Yamahy/Sony/Technicsa, oczywiście mówię o używanym sprzęcie na Allegro a nie nowym i z gwarancją.
Aha... jak w każdych monitorkach bliskiego pola "punkt słyszenia" zależny jest, i to bardzo od punktu siedzenia.W zależności od tego, gdzie stoją i gdzie usytuowany jest słuchacz potrafią grać bardzo różnie.
Peak
- prawie zupełny brak niskiego basu - chociaż jak się je trochę rozkręci to jest lepiej
- środek czytelny - dla mnie przynajmniej, szczegółowość porównywalna z średniej klasy monitorkami B&W
- góra lekko przytłumiona
nie brzmi to najoptymistyczniej - ale za 999zł nie dostanie się chyba nic lepszego. Jedyną alternatywą było by poskładanie zestawu np. monitorki Tannoy + jakiś wzmacniacz Yamahy/Sony/Technicsa, oczywiście mówię o używanym sprzęcie na Allegro a nie nowym i z gwarancją.
Aha... jak w każdych monitorkach bliskiego pola "punkt słyszenia" zależny jest, i to bardzo od punktu siedzenia.W zależności od tego, gdzie stoją i gdzie usytuowany jest słuchacz potrafią grać bardzo różnie.
Peak
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
I jeszcze jedno - wyszukiwarka forum, ten temat był wałkowany kilkanaście razy...
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
A może Behringer Truth 2030A ? W musicstore kosztuje 149 euro za sztuke czyli, o ile dobrze liczę, wychodzi 1251 zł za pare + przesyłka... Nie słyszałem jak grają ale w teście w EiS 9\\2004 ich większy brat - 2031A wypadł całkiem dobrze....swoją drogą ciekawe czy mniejsze brzmią równie dobrze?? ( cenowo różnią się nie wiele - duże kosztują 1500 ).
Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!

...A może Behringer Truth 2030A ? W musicstore kosztuje 149 euro za sztuke czyli, o ile dobrze liczę, wychodzi 1251 zł z..
Behringer -y Aktywne miały spore problemy z zasilaczami , bardzo sie grzały i dosc czesto przepalały , moze to zostało poprawione , ale ..........
Behringer -y Aktywne miały spore problemy z zasilaczami , bardzo sie grzały i dosc czesto przepalały , moze to zostało poprawione , ale ..........
...Hej !!!
Kadeka
...
za 999 zł kupisz ESI nEar05. W przyszłości uzupełniając je subem ESI SW8000 wychodzi całkiem dobry komplecik.
Pozdro
Groover
Kadeka
...
za 999 zł kupisz ESI nEar05. W przyszłości uzupełniając je subem ESI SW8000 wychodzi całkiem dobry komplecik.
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Dzieki serdeczne!
Juz mi sie troche rozjasnilo, bede dzialal!
Pozdrawiam
Juz mi sie troche rozjasnilo, bede dzialal!
Pozdrawiam