Co do gitary akustycznej?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Grzybass
Re: Co do gitary akustycznej?

Post autor: Grzybass » środa 17 lis 2004, 10:07

OK, Spiker, można gdzieś posłuchać Twoich produkcji z tym urządzonkiem które zachwalasz?

Pozdrowionka, Grzybass

Grzybass

Post autor: Grzybass » środa 17 lis 2004, 10:14

A tak wogóle, bardzo chętnie posłuchałbym również jakiś prac Szkudlika, jakieś ścinki, cokolwiek. Żeby było wiadomo o czym rozmawiamy.

Od dłuższego juz czasu chodzi mi po głowie pomysł - czy nie byłoby dobrze urządzić jakiejś mikro prezentacji, która pomogłaby stworzyć sobie realny obraz rozmówców.

Jeszcze raz pozdrawiam,

Grzybass

3Head

Post autor: 3Head » środa 17 lis 2004, 16:21

Rzeczywiscie , struny Elixir sa godne polecenia . Mimo to , ja bardziej polecam struny Martin . Jak dla mnie , do akustyka #1 .

Awatar użytkownika
andrzejk

Post autor: andrzejk » środa 17 lis 2004, 21:25

Używam Elixira. Są co prawda drogie, ale mają długą żywotność i w sumie się opłaca. Dotychczas kupowałem je (i do elektryka i do gitary akustycznej) w sklepie Ostrowskiego. Cena około 70 zł

Pozdrowienia

a

zainteresowania muzyczne: Pink Floyd, Devil Doll, Rock Progresywny. Instrument: gitara. Nagrywam muzykę amatorsko dla siebie i przyjaciół. Dopiero teraz wiem jakie to trudne -może dlatego tak ciekawe.

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » czwartek 18 lis 2004, 08:13

...OK, Spiker, można gdzieś posłuchać Twoich produkcji z tym urządzonkiem które zachwalasz?

Jeszcze nie, ale niebawem ( jak wygram przesiew u Wydawcy) będzie można. Ponieważ idą święta "zrobiłem" kilka kolęd do tematycznego wydawnictwa prasowego z tym własnie urządzeniem.

Lecz żeby nie było niejasności. KORG AX-10A to nie jest wynalazek na miarę dynamitu czy nie przymierzając koła. To proste i plastyczne urządzonko pozwalające rozwinąć skrzydła gitarze elektroakustycznej.

Zamiast czekać idź do sklepu i sprawdź. Weź słuchawki - KONIECZNIE.

pozdrawiam

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

ODPOWIEDZ