Ps. Jestem szczesliwym posiadaczem A&H GL 2200 432 i jest to pierwsza konsola w tej klasie,która przestała przeszkadzać w pracy....
hmm , a moglbys mi nieco napisac o tym , jak Ci sie na niej pracuje ? Do jakich celow ja stosujesz , jak wyglada sprawa jej jakosci ? Na jakim poziomie stoi EQ ?
Mackie 8-Bus - opinie
Re: Mackie 8-Bus - opinie
hmm , a moglbys mi nieco napisac o tym , jak Ci sie na niej pracuje ? Do jakich celow ja stosujesz , jak wyglada sprawa jej jakosci ? Na jakim poziomie stoi EQ ?...
Jako FOH i drugi jako monitor.w studio mam Soundtracs-a Solo Logic i przyznam, że sa brzmieniowo podobne(z ciekawosci zaglądałem do środka ,mają podobne rozwiązania),bardzo przyzwoite preampy(pierwszy stopień tranzystorowy) korekcja troszke za miekka ale dobrze dobrana zwłaszcza dolna półka (60 Hz) odwracanie fazy,pad -20 ,fantom w każdym kanale,dwa tory stereofoniczne których uzywam jako powroty efx z pełną korekcją,technicznie żadnych problemów
Aha , czyli konsola warta jest uwagi .
Dzieki za pomoc, pozdrawiam
Dzieki za pomoc, pozdrawiam
Venice tez prezentuje sie fajnie , choc wydaje mi sie ze konsola np. H&K bedzie przyjemniejsza w obsludze . Jaki to szeroki jest wybor
Obecnie zaczalem jeszcze myslec nad calkowitym wyeliminowaniu miksera , zastapienie go przedwzmacniaczami mikrofonowymi w polaczeniu z kontrolerem np. Tascam'a , a nad wszystkim bedzie czuwac system komputerowy .
Dzieki za pomoc , pozdrawiam !

Obecnie zaczalem jeszcze myslec nad calkowitym wyeliminowaniu miksera , zastapienie go przedwzmacniaczami mikrofonowymi w polaczeniu z kontrolerem np. Tascam'a , a nad wszystkim bedzie czuwac system komputerowy .
Dzieki za pomoc , pozdrawiam !
- Miłaszewski
dobra recenzja , na pewno bedzie pomocna.
Dzieki i pozdrawiam,
Dzieki i pozdrawiam,