Yamaha NS10m - kupić czy nie kupić?
- stereophonic
- Kontakt:
...A co myślisz o EVENTach TR6 lub TR8?...
Jesli juz to ........ TR5 małe i sie dławia wiekszy TR6 testowałem , odniosłem wrazenie ze dosyc powanie koloryzuje . TR8 Graja dosyc przyjemnie , Lecz za te pieniadze wybral bym raczej nowy mały system BLUE SKY ,
Jesli juz to ........ TR5 małe i sie dławia wiekszy TR6 testowałem , odniosłem wrazenie ze dosyc powanie koloryzuje . TR8 Graja dosyc przyjemnie , Lecz za te pieniadze wybral bym raczej nowy mały system BLUE SKY ,
Pozdrawiam Stereophonic
Re: Yamaha NS10m - kupić czy nie kupić?
Jesli juz to ........ TR5 małe i sie dławia wiekszy TR6 testowałem , odniosłem wrazenie ze dosyc powanie koloryzuje . TR8 Graja dosyc przyjemnie , Lecz za te pieniadze wybral bym raczej nowy mały system BLUE SKY , ...
Blue Sky MediaDesk , słyszałem jak to gra ...... na pierwszy zut ucha zastanawiałem sie skad ten basik tak fajnie gra , a potem zobaczyłem subwoofer , bardzo fajny zestaw. YAMAHAy NS 10 w ogole nie mozna do tego porowanc, Nawet EVENT TR8 moim zdaniem jest taki sobie w porownujac do Blue Sky MediaDesk , oczywiscie te głosniki sa dedykowane do małych pomiesczen i tam sie zdecydowanie czuja najlepiej
...Mam możliwość kupna monitorów NS10 z końcówką mocy QSC. Mam dylemat, czy warto jescze inwestować w te monitory, czy też dać sobie spokój i wybrać coś innego...
Licze na Wasze sugestie!...
Ja bym się zastanowił... jeszcze pytanie za ile... (WARTO?) chyba nie
Licze na Wasze sugestie!...
Ja bym się zastanowił... jeszcze pytanie za ile... (WARTO?) chyba nie
muzyk z zawodu
- stereophonic
- Kontakt:
Ja bym się zastanowił... jeszcze pytanie za ile... (WARTO?) chyba nie...
Niemiecki EBUY mozna przesledzic jakie ceny sa osiagane w niemczech ... Mysle ze obecnie jest sporo Ciekwaszych propozycji niz NS10 ...
Pozdrawiam Stereophonic
Dobra niech Wam będzie, wybiliście mi z głowy te NSy.
Rozglądam się już za czymś innym.
A ten system bluesky w wersji mediadesk jakoś do mnie nie przemawia - za bardzo "multimedialny" się wydaje. A to że ładnie brzmi to nie znaczy, że wiarygodnie...
To co jeszcze proponujecie w cenie do 3, ewentualnie 3,5 tys. zł.?
A ten system bluesky w wersji mediadesk jakoś do mnie nie przemawia - za bardzo "multimedialny" się wydaje. A to że ładnie brzmi to nie znaczy, że wiarygodnie...
To co jeszcze proponujecie w cenie do 3, ewentualnie 3,5 tys. zł.?
Jak juz Ci wybili z glowy, to ja je chetnie wezme za 2600 z koncowka QSC :) jesli oczywiscie jeszcze sa do sprzedania
info poprosze na priv - z góry dziękuję :)
C.
C.
...Jak juz Ci wybili z glowy, to ja je chetnie wezme za 2600 z koncowka QSC :) jesli oczywiscie jeszcze sa do sprzedania
C....
Na priv, na priv, a gdzie adres mailowy?
Jesli chcesz jeszcze te monitory z QSC daj swojego maila.
C....
......Jak juz Ci wybili z glowy, to ja je chetnie wezme za 2600 z koncowka QSC :) jesli oczywiscie jeszcze sa do sprzedania
C....
...
aha- ok - nie wiedzialem ze mozna wysylac prywaten wiadomosci w obrebie forum
C....
...
aha- ok - nie wiedzialem ze mozna wysylac prywaten wiadomosci w obrebie forum
...Dobra niech Wam będzie, wybiliście mi z głowy te NSy.
To co jeszcze proponujecie w cenie do 3, ewentualnie 3,5 tys. zł.? ...
Jeszcze raz: TLC - AMS1
--
pozdrawia
bitrate
To co jeszcze proponujecie w cenie do 3, ewentualnie 3,5 tys. zł.? ...
Jeszcze raz: TLC - AMS1
--
pozdrawia
bitrate
hallo ..... kolega chyba nie wie co mowi, He he he ........ Dobre :) jestes w bardzo ale to bardzo ..... powaznym błedzie, chociaz musze przyznac ze wyglad nie przekonuje , Pracowałem tydzien na Blue Sky Pro-Desk i , sorki nic dodac nic ujac , zamowiłem ten zestaw w wrsji 2+1 . Posiadam jeszcze Mackie Hr 824 , ktore nawet w połowie nie maja tak precyzyjnego basu , oraz Yamahy NS10 m ktore musiałem zdjac gdz nie było miejca i juz nie bedzie , NS 10 osiagaja zawrotne ceny , tylko i wyłacznie dla tego gdyz to jest magia białego głosnika ( sa w kadym studio ) lecz aby je poznac trzeba czasu mi zajeło 2 lata aby sie do nich przyzwyczaic i sie ich nie pozbede , lecz gdybym miał wybierac jeszcze raz .......ABSOLUTNIE NIE !
hallo ..... kolega chyba nie wie co mowi, He he he ........ Dobre :) jestes w bardzo ale to bardzo ..... powaznym błedzie, chociaz musze przyznac ze wyglad nie przekonuje , Pracowałem tydzien na Blue Sky Pro-Desk i , sorki nic dodac nic ujac , zamowiłem ten zestaw w wrsji 2+1 . Posiadam jeszcze Mackie Hr 824 , ktore nawet w połowie nie maja tak precyzyjnego basu , oraz Yamahy NS10 m ktore musiałem zdjac gdz nie było miejca i juz nie bedzie , NS 10 osiagaja zawrotne ceny , tylko i wyłacznie dla tego gdyz to jest magia białego głosnika ( sa w kadym studio ) lecz aby je poznac trzeba czasu mi zajeło 2 lata aby sie do nich przyzwyczaic i sie ich nie pozbede , lecz gdybym miał wybierac jeszcze raz .......ABSOLUTNIE NIE !