Monitory studyjne

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
foofighter
Monitory studyjne

Post autor: foofighter » środa 20 paź 2004, 17:23

Moi drodzy, prosze podzielcie sie ze mna waszymi refleksjami na temat monitorow studyjnych. Mam nareszcie troche wiecej kasy do dyspozycji ~ 3 tys. euro i chce wkoncu nabyc jakies porzadne monitory do studia ktore maja wiarygodny dzwiek, nie mecza zbyt jaskrawa gora i przede wszystkim maja rowny i gleboki bas. Wiem, to tak troche jakby chciec znalesc wierna, inteligenta blondynke o duzym biuscie ale moze akurat ktos z was moze polecic mi takie monitory na ktorych mozna polegac, dziekuje i pozdrawiam.

3Head

Re: Monitory studyjne

Post autor: 3Head » środa 20 paź 2004, 19:55

ja tylko napisze , abys nie przesadzal w kwestii blondynek

pemark

Post autor: pemark » środa 20 paź 2004, 20:44

...Moi drodzy, prosze podzielcie sie ze mna waszymi refleksjami na temat monitorow studyjnych. Mam nareszcie troche wiecej kasy do dyspozycji ~ 3 tys. euro i chce wkoncu nabyc jakies porzadne monitory do studia ktore maja wiarygodny dzwiek, nie mecza zbyt jaskrawa gora i przede wszystkim maja rowny i gleboki bas.

Popatrz na adres www.lipinskisound.com. Możesz pisać po polsku.Te monitory są podobno tak dobre jak Dunlavy.Oczywiście użytkownikom tego forum te nazwy nic nie mówią,ale to monitorowa "arystokracja".Również ceny też nie niskie,ale za 3000 euro to da się coś wybrać.

Awatar użytkownika
szkudlik

Post autor: szkudlik » środa 20 paź 2004, 21:14

Popatrz na adres http://www.lipinskisound.com. Możesz pisać po polsku.Te monitory są podobno tak dobre jak Dunlavy.Oczywiście użytkownikom tego forum te nazwy nic nie mówią,ale to monitorowa "arystokracja".Również ceny też nie niskie,ale za 3000 euro to da się coś wybrać....

Slyszalem te Lipinskie w akcji i szczeze mowiac nie zrobily na mnie wielkiego wrazenia. Ale tu sie moge mylic bo mialem malo czasu... Dane katalogowe mowia (o ile cokolwiek moga mowic w temacie monitorow) ze trzeba je wspomoc subwooferem...

Dunlavow nie znam

Za 3000 mozna rozpatrzec ADAM S2.5 (1294Euro + VAT za sztuke) - zaleta taka ze mozna ich odsluchac na miejscu u dystrybutora.

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

ODPOWIEDZ