Paczka Peavey 412 Slant

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
3Head
Re: Paczka Peavey 412 Slant

Post autor: 3Head » piątek 15 paź 2004, 17:11

oj , ale ja nigdy w zyciu nie mowie o zaszufladkowaniu .

Chodzi mi jedynie o to , ze dla niektorych osob gitara potrafi stac sie druga polowa , tak samo jak skrzypce lub pianino . Ale to nie ma wplywu na poglady muzyczne , bo sam slucham muzyki klasycznej , jazzu , bluesa , rocka , metalu , popu i jeszcze pochodne gatunki . Mimo to , gitara jest dla mnie czyms wyjatkowym , i w takim kontekscie postrzegam to getto .

pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » piątek 15 paź 2004, 17:58

...Kto tu wychodzi z getta?

Nie o to chodzi, że kogos nie jarają solówki, chodzi o otwarty umysł.

ale ja nie mam zamiaru otwierać swojego umysłu na techno, muzykę elektroniczną itd. ty chyba jednak nie potrafisz tego zrozumieć... twoje słowa przypominają mi pewien program w TV i tam jakiś „bi” mówił, że trzeba otworzyć swój umysł i nie należy ograniczać się tylko do kobiet
gadu-gadu 4021735

3Head

Post autor: 3Head » piątek 15 paź 2004, 18:53

ale ja nie mam zamiaru otwierać swojego umysłu na techno, muzykę elektroniczną itd. ty chyba jednak nie potrafisz tego zrozumieć... twoje słowa przypominają mi pewien program w TV i tam jakiś ?bi? mówił, że trzeba otworzyć swój umysł i nie należy ograniczać się tylko do kobiet ...

moze w tym wypadku chodzilo o nie zamykanie sie wylacznie w jednym pokoju z tabliczka gitara-rock . No ale nie mozna byc otwartym w ten sposob , aby starac sie akceptowac wszystko i sluchac ww. "gatunkow" i kazdego innego .

Awatar użytkownika
force

Post autor: force » piątek 15 paź 2004, 19:01

hardi nie przeginaj.
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7

ODPOWIEDZ