oj , ale ja nigdy w zyciu nie mowie o zaszufladkowaniu .
Chodzi mi jedynie o to , ze dla niektorych osob gitara potrafi stac sie druga polowa , tak samo jak skrzypce lub pianino . Ale to nie ma wplywu na poglady muzyczne , bo sam slucham muzyki klasycznej , jazzu , bluesa , rocka , metalu , popu i jeszcze pochodne gatunki . Mimo to , gitara jest dla mnie czyms wyjatkowym , i w takim kontekscie postrzegam to getto .
pozdrawiam.
Paczka Peavey 412 Slant
Re: Paczka Peavey 412 Slant
...Kto tu wychodzi z getta?
Nie o to chodzi, że kogos nie jarają solówki, chodzi o otwarty umysł.
ale ja nie mam zamiaru otwierać swojego umysłu na techno, muzykę elektroniczną itd.
ty chyba jednak nie potrafisz tego zrozumieć...
twoje słowa przypominają mi pewien program w TV i tam jakiś „bi” mówił, że trzeba otworzyć swój umysł i nie należy ograniczać się tylko do kobiet 
Nie o to chodzi, że kogos nie jarają solówki, chodzi o otwarty umysł.
ale ja nie mam zamiaru otwierać swojego umysłu na techno, muzykę elektroniczną itd.

gadu-gadu 4021735
ty chyba jednak nie potrafisz tego zrozumieć...
twoje słowa przypominają mi pewien program w TV i tam jakiś ?bi? mówił, że trzeba otworzyć swój umysł i nie należy ograniczać się tylko do kobiet
...
moze w tym wypadku chodzilo o nie zamykanie sie wylacznie w jednym pokoju z tabliczka gitara-rock . No ale nie mozna byc otwartym w ten sposob , aby starac sie akceptowac wszystko i sluchac ww. "gatunkow" i kazdego innego .

moze w tym wypadku chodzilo o nie zamykanie sie wylacznie w jednym pokoju z tabliczka gitara-rock . No ale nie mozna byc otwartym w ten sposob , aby starac sie akceptowac wszystko i sluchac ww. "gatunkow" i kazdego innego .
hardi nie przeginaj.

SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7