Wkurza mnie to!
Jest 7.10 a ja jeszcze nie dostałem prenumeraty EiS. Czy jest ktoś jeszcze w takiej sytuacji? Co miesiąc to gorzej!!!!!!!!!!
Re: Wkurza mnie to!
dlatego po EiS chodze do sklepu ktory jest 80m od mojego domu

...dlatego po EiS chodze do sklepu ktory jest 80m od mojego domu
...
Rzeczywiście, ja też otrzymuję EiS coraz później. Ostatni numer przyszedł wczoraj, czyli 07.10.
Pozdrawiam
PS
Nie trać nadziei

Rzeczywiście, ja też otrzymuję EiS coraz później. Ostatni numer przyszedł wczoraj, czyli 07.10.
Pozdrawiam
PS
Nie trać nadziei
Gram na gitarze elektroakustycznej. Mam domowe studio. Używam FW 410 i Sonara 2.1. Pracuje zawodowo w zupełnie innej branzy.
u mnie jest 8'my i nic nie ma ... czyli będzie najprędzej w poniedziałek - 11go !
czy redakcja mogła by wspólnymi siłami z wydawcą wykonać telefon do drukarni/kolportera zeby upewnic sie jakie oni maja zdanie na temat oczekiwan czytelnikow ??
czy redakcja mogła by wspólnymi siłami z wydawcą wykonać telefon do drukarni/kolportera zeby upewnic sie jakie oni maja zdanie na temat oczekiwan czytelnikow ??
Warszawa - 'home' studio
Może życzyć wam wypłaty z takim opóźnieniem?????!!!!!
Szanowni wydawcy!!!!
Szanowni wydawcy!!!!
...Może życzyć wam wypłaty z takim opóźnieniem?????!!!!!
Szanowni wydawcy!!!!...
Jechał sęk redakcję, ale pomyliłeś chyba adresy kolego. Wydawcą jest AVT, a od prenumeraty są ludkowie tam: prenumerata@avt.com.pl. Chyba, że nie czytasz tego, co pisze jak wół w stopce redakcyjnej.
Szanowni wydawcy!!!!...
Jechał sęk redakcję, ale pomyliłeś chyba adresy kolego. Wydawcą jest AVT, a od prenumeraty są ludkowie tam: prenumerata@avt.com.pl. Chyba, że nie czytasz tego, co pisze jak wół w stopce redakcyjnej.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
Cieszcie się że mieszakacie w miastach.
Na wioski EiS w prenumeracie dociera w połowie miesiąca...
Na wioski EiS w prenumeracie dociera w połowie miesiąca...
Nie! Adresu nie pomyliłem kolego, za d... trzeba brać wszystkich bo dzięki nam klientom istnieje cała ta piramida, a redakcja niech przekaże jednostce zajmującej się prenumeratą "odpowiednie pozdrowienia". Ja jako klient nie muszę się zastanawiać czyja to wina.
Jechał sęk redakcję, ale pomyliłeś chyba adresy kolego. Wydawcą jest AVT, a od prenumeraty są ludkowie tam: prenumerata@avt.com.pl. Chyba, że nie czytasz tego, co pisze jak wół w stopce redakcyjnej....
Jechał sęk redakcję, ale pomyliłeś chyba adresy kolego. Wydawcą jest AVT, a od prenumeraty są ludkowie tam: prenumerata@avt.com.pl. Chyba, że nie czytasz tego, co pisze jak wół w stopce redakcyjnej....
Ja tez dostaje pozno prenumerate, a czekam na nia
z utesknieniem
z utesknieniem

Interesuje się amatorsko tworzeniem muzyki.
Traktuję to jako moje hobby.
Traktuję to jako moje hobby.
...Ja tez dostaje pozno prenumerate, a czekam na nia
z utesknieniem
...
WŁAŚNIE DLATEGO NIE PRENUMERUJE EiS, choć kupuję i czytam ją systematycznie od ponad 2 lat. Wolę kiosk. No i tyle
andrzej
z utesknieniem

WŁAŚNIE DLATEGO NIE PRENUMERUJE EiS, choć kupuję i czytam ją systematycznie od ponad 2 lat. Wolę kiosk. No i tyle
andrzej
zainteresowania muzyczne: Pink Floyd, Devil Doll, Rock Progresywny. Instrument: gitara. Nagrywam muzykę amatorsko dla siebie i przyjaciół. Dopiero teraz wiem jakie to trudne -może dlatego tak ciekawe.