Sample/instrumenty VST - jakie kupić?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
molkon
Sample/instrumenty VST - jakie kupić?

Post autor: molkon » wtorek 05 paź 2004, 10:56

Napiszcie, jakie polecacie zakupić sample/instrumenty VST, następujących instrumentów: Gitara basowa, Gitara elektryczna, Gitara akustyczna, Pady, Smyczki, Pianino, i Orkiestra, a także brzmienia Access Virus`a oraz innych, godnych polecenia analogowych syntezatorów. Dzieki

Fant

Re: Sample/instrumenty VST - jakie kupić?

Post autor: Fant » wtorek 05 paź 2004, 13:27

......

Polecam NI fm7!!!Wierna kopia syntezatorów yamaha serii DX!!

Naprawde klasa!!!!!!!

from one source all things depend....

Awatar użytkownika
Methusal

Post autor: Methusal » wtorek 05 paź 2004, 13:52

......

A gdzie można zakupić te sample ? Czy mógłby mi ktoś podać namiar skąd mógłbym zamówić dzwięki ? I czy moze wie ktoś gdzie mógłbym dostać wiele wiele dzwięków każdego rodzaju instrumentów do samplera mpc 2000xl ? Pozdrawiam

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 05 paź 2004, 14:12

...Napiszcie,.....Dzieki...

Co za LEŃ.. na spodzie jest przeszukiwarka do forum.. wpisjesz "sample" np i szukasz.. o tym juz bylo walkowane 1148,5 raza.. a co do instrumentow virtualnych bo o takie ci pewnie chodzi - pytaj innych - ja uzywam ich niewiele..
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
belcanto

Post autor: belcanto » wtorek 05 paź 2004, 14:29

...Napiszcie, jakie polecacie zakupić sample/instrumenty VST, następujących instrumentów: Gitara basowa, Gitara elektryczna, Gitara akustyczna, Pady, Smyczki, Pianino, i Orkiestra, a także brzmienia Access Virus`a oraz innych, godnych polecenia analogowych syntezatorów. Dzieki...

Zobacz sobie tu...

a może tu

Na tych stronakch masz wszystko. Chetnie bym ci cos doradzil, ale myślę, że lepiej będzie jak sam przetestujesz wiele programów, a jest ich masa. Praktycznie każda z firm oferuje wersje testowe instrumentów VSTi. Czasami i wersję darmowe porywają serce.

...A tajemnica chwałą pozostaniesz...

Awatar użytkownika
Helmer

Post autor: Helmer » wtorek 05 paź 2004, 14:33

.........

A gdzie można zakupić te sample ? Czy mógłby mi ktoś podać namiar skąd mógłbym zamówić dzwięki ? I czy moze wie ktoś gdzie mógłbym dostać wiele wiele dzwięków każdego rodzaju instrumentów do samplera mpc 2000xl ? Pozdrawiam...

www.audiofactory.pl

ODPOWIEDZ