Witam wszystkich,
od jakiegos czasu mam strasznie powazny problem z zakupem strun do gitary . Otoz nigdzie praktycznie nic nie ma . Uzywam strun GHS oraz Ernie Ball - 0.13 i 0.12 .
Moje zapasy sie juz koncza , a w zadnym sklepie nie moge takich strun dostac . Mieszkam w Lublinie , ale przejrzalem tez Warszawskie sklepy , grubosci strun nie przekraczaja 0.10 . Co sie dzieje , wszystkim sie grubsze struny pokonczyly , a na dystrybutorow czeka sie miesiacami !
Czy wiecie moze , gdzie moge przez internet zamowic te struny ? Moze znacie jakies pozadne sklepy internetowe , bo ja znalezc ich nie moge . Nawet u dystrybutorow komplety to niteczki .
prosze o pomoc
pozdrawiam,
Gdzie można kupić struny?
Re: Gdzie można kupić struny?
Mieszkam w Lublinie , ale przejrzalem tez Warszawskie sklepy , grubosci strun nie przekraczaja 0.10 . Co sie dzieje , wszystkim sie grubsze struny pokonczyly , a na dystrybutorow czeka sie miesiacami !
Czy wiecie moze , gdzie moge przez internet zamowic te struny ? Moze znacie jakies pozadne sklepy internetowe , bo ja znalezc ich nie moge . Nawet u dystrybutorow komplety to niteczki .
Mój znajomy gra na 13-tkach i kupuje je we Wrocławiu bo tam mieszka. Jak złapię z nim kontakt to podeślę info w jakim sklepie.
Mój znajomy gra na 13-tkach i kupuje je we Wrocławiu bo tam mieszka. Jak złapię z nim kontakt to podeślę info w jakim sklepie.
... a tak sobie czasem cos dłubnę w dźwiękach...
ok , wielkie dzieki . Jakbys mial jakies informacje , daj znac.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
jak zawsze zagraniczne sklepy sa lata swietlne do przodu
Dzieki za adresy stron , ta pierwsza jest ciekawa , szkoda tylko ze platnosc karta
pozdrawiam!

Dzieki za adresy stron , ta pierwsza jest ciekawa , szkoda tylko ze platnosc karta

pozdrawiam!
oj , ale ja na 11 sobie nie pogram , bo popekaja w mig
Wprawdzie sa Ernie Ball'a dwa grubsze set'y , ale juz zamowilem na www.juststrings.com jakies 20 kompletow 13 i 14 .
Ah , gdyby to oni mi nie policzyli za przesylke...
pozdrawiam i dzieki za pomoc !

Wprawdzie sa Ernie Ball'a dwa grubsze set'y , ale juz zamowilem na www.juststrings.com jakies 20 kompletow 13 i 14 .
Ah , gdyby to oni mi nie policzyli za przesylke...

pozdrawiam i dzieki za pomoc !