Echo MiaMidi + ECS K7VTA3 = symbioza?
Jak będzie współpracować Echo MiaMidi z właśnie tą pł.gł.
na chipsecie VIA KT333?
[addsig]
na chipsecie VIA KT333?
[addsig]
Bez talentu nie ma rapu
Re: Echo MiaMidi + ECS K7VTA3 = symbioza?
...Jak będzie współpracować Echo MiaMidi z właśnie tą pł.gł.
na chipsecie VIA KT333?
...
skontaktuj się z kims z echoadudio.com ...
Bartos
na chipsecie VIA KT333?
...
Bartos
......Jak będzie współpracować Echo MiaMidi z właśnie tą pł.gł.
na chipsecie VIA KT333?
...
Bartos...
Albo wejdz na strone www.echoaudio.com do dzialu support
gdzie przeczytasz jakie chipsety wspolpracuja z ECHO.
Dowiesz sie ze Twoj bedzie dziala jak najbardziej.
--
pozdrawia
bitrate
na chipsecie VIA KT333?
...
Bartos...
Albo wejdz na strone www.echoaudio.com do dzialu support
gdzie przeczytasz jakie chipsety wspolpracuja z ECHO.
Dowiesz sie ze Twoj bedzie dziala jak najbardziej.
--
pozdrawia
bitrate
Jajo kiedys miałem ECS K7VTA3 i podłączoną pod nią Echo. Lepiej nie pytaj jak działała.
Echo miaMIDI bardzo stabilnie dziala pod intelem i jak słysze teraz słowo chipset KT... to mi sie brzcuchu przewraca. Przyznam, że producent zaleca do tych kart taki chipset, choć sami zasugerowali mi uciec od KT...i zainwestowac w chipset Intela.
Powodzenia - belcanto -
Powodzenia - belcanto -
...Echo miaMIDI bardzo stabilnie dziala pod intelem i jak słysze teraz słowo chipset KT... to mi sie brzcuchu przewraca. Przyznam, że producent zaleca do tych kart taki chipset, choć sami zasugerowali mi uciec od KT...i zainwestowac w chipset Intela.
Powodzenia - belcanto -...
a ten znów intel intel intel jakby nieogarniał że nie każdy ma 1100 na nową płyte z prockiem
dzieciaku lepiej kt niż nic zakumaj
a ten znów intel intel intel jakby nieogarniał że nie każdy ma 1100 na nową płyte z prockiem
dzieciaku lepiej kt niż nic zakumaj
......Echo miaMIDI bardzo stabilnie dziala pod intelem i jak słysze teraz słowo chipset KT... to mi sie brzcuchu przewraca. Przyznam, że producent zaleca do tych kart taki chipset, choć sami zasugerowali mi uciec od KT...i zainwestowac w chipset Intela.
dzieciaku lepiej kt niż nic zakumaj...
Kolego thc-wwa - dorosły
czy kupisz płytę na chipsecie Intela czy pod AMD to już jest tylko twoja sprawa. Tak naprawdę mam to w nosie.
...tylko co zrobisz jak katra muzyczna mówię tu o ECHO miaMIDI będzie działać na twoim rozwiązaniu fatalnie. Zmienisz tą płytę na inną? czy sprzedasz kartę za pół ceny. 1100 zł to będzie nic w porównaniu za zakupem jednorazowym. Zabraknie ci do tych 1100 zł thc.
Kolego thc-wwa - dorosły

...tylko co zrobisz jak katra muzyczna mówię tu o ECHO miaMIDI będzie działać na twoim rozwiązaniu fatalnie. Zmienisz tą płytę na inną? czy sprzedasz kartę za pół ceny. 1100 zł to będzie nic w porównaniu za zakupem jednorazowym. Zabraknie ci do tych 1100 zł thc.
......Echo miaMIDI bardzo stabilnie dziala pod intelem i jak słysze teraz słowo chipset KT... to mi sie brzcuchu przewraca. Przyznam, że producent zaleca do tych kart taki chipset, choć sami zasugerowali mi uciec od KT...i zainwestowac w chipset Intela.
Kolego THC opanuj się trochę i nie wyzywaj forumowiczów od "dzieciaków" i innych. Nie po to jest to forum. To, że pracujesz w serwisie, nie daje Ci żadnego prawa do obrażania nas.
Kolego THC opanuj się trochę i nie wyzywaj forumowiczów od "dzieciaków" i innych. Nie po to jest to forum. To, że pracujesz w serwisie, nie daje Ci żadnego prawa do obrażania nas.
a teraz mam pytanie ,co do karty Waveterminal 192X .
Czy ta "nie znosi" jakiś płyt gł. i jak się ma do chipsetów via??
[addsig]
Czy ta "nie znosi" jakiś płyt gł. i jak się ma do chipsetów via??
[addsig]
Bez talentu nie ma rapu