FW 410/Sonar

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Szymfonia
FW 410/Sonar

Post autor: Szymfonia » wtorek 28 wrz 2004, 11:01

Czy ktoś wie coś w nastepującej sprawie. Czasami w projekcie na wyjściu pojawia mi się tylko jedna możliwość wyboru np. 7/8, czyli nie widać wszyskich wyjść interfejsu.

Ostatnio taki ptprzypadek miałem w sytuacji kiedy zapisałem projekt jako bundle i kiedy otworzyłem ten plik w celu kontynuacji pracy , zapisałem jako normal, nie mogłem wyjścu wybrać nic poza FW 7/8.

Czy ktoś udzieli mi wskazówek z czym jest to związane.

Zaglądałem do sterowników, wszyskie są zaznaczone, grzebałem też w panelu sterowania, ale błądzę metodą prób i błędów.

Będę wdzięczny za podpowiedzi.

Pozdrawiam
Gram na gitarze elektroakustycznej. Mam domowe studio. Używam FW 410 i Sonara 2.1. Pracuje zawodowo w zupełnie innej branzy.

Awatar użytkownika
Szymfonia

Re: FW 410/Sonar

Post autor: Szymfonia » środa 29 wrz 2004, 10:58

...Czy ktoś wie coś w nastepującej sprawie. Czasami w projekcie na wyjściu pojawia mi się tylko jedna możliwość wyboru np. 7/8, czyli nie widać wszyskich wyjść interfejsu.

Ostatnio taki ptprzypadek miałem w sytuacji kiedy zapisałem projekt jako bundle i kiedy otworzyłem ten plik w celu kontynuacji pracy , zapisałem jako normal, nie mogłem wyjścu wybrać nic poza FW 7/8.

Czy ktoś udzieli mi wskazówek z czym jest to związane.

Zaglądałem do sterowników, wszyskie są zaznaczone, grzebałem też w panelu sterowania, ale błądzę metodą prób i błędów.

Będę wdzięczny za podpowiedzi.

Pozdrawiam ...

Zawsze jak zadam pytanie i potrzebuję pomocy, mam zero odpowiedzi.

Przydałby się jakiś HELPDESK dla niezaawansowanych homerecordingowców zamiast tegoż forum.
Gram na gitarze elektroakustycznej. Mam domowe studio. Używam FW 410 i Sonara 2.1. Pracuje zawodowo w zupełnie innej branzy.

Awatar użytkownika
msieczko

Post autor: msieczko » środa 29 wrz 2004, 14:31

na tym forum (chyba poza toba) nikt nie ma tego sprzetu ... to stosunkowo nowy model.

Szkoda ... tak to jest z rzadszym sprzetem (czytaj - nowym lub drozszym) .. pewnie widziales doskusje o kondycjonerze sieciowym ... a jakie powazne studio pracuje bez kondycjonerow ? a jaki powazny zachodni muzyk ma system rack bez kondycjonera ? eh...
Warszawa - 'home' studio

Awatar użytkownika
Szymfonia

Post autor: Szymfonia » środa 29 wrz 2004, 17:17

...na tym forum (chyba poza toba) nikt nie ma tego sprzetu ... to stosunkowo nowy model.

Szkoda ... tak to jest z rzadszym sprzetem (czytaj - nowym lub drozszym) .. pewnie widziales doskusje o kondycjonerze sieciowym ... a jakie powazne studio pracuje bez kondycjonerow ? a jaki powazny zachodni muzyk ma system rack bez kondycjonera ? eh......

Nie jest to taki nowy model, bo już widziałem nowszy i chyba problem nie tkwi w sprzęcie tylko w jakichś ustawieniach programu (tak myślę).

Wydaje mi się, że znajdzie sie parę osób, które korzystają z Sonara.

ODPOWIEDZ