Stery KX

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
mysza
Stery KX

Post autor: mysza » czwartek 23 wrz 2004, 21:56

czy ktos ma sprawdzone zrodlo z ktorego mozna pobrac najnowsza wersje powyzszych sterownikow ktore nie wprowadzja do systemu nic innego jak niska latencje....bo z tego co wiem to ktoras tam wersja nie byla pozbawiona bledow...
[addsig]
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
bullet

Re: Stery KX

Post autor: bullet » piątek 24 wrz 2004, 09:44

...czy ktos ma sprawdzone zrodlo z ktorego mozna pobrac najnowsza wersje powyzszych sterownikow ktore nie wprowadzja do systemu nic innego jak niska latencje....bo z tego co wiem to ktoras tam wersja nie byla pozbawiona bledow...

...

Korzystałem na XP PRO z wersji kxdrv3534f-full i nie zauważyłem żadnych problemów. Najważniejsze to odpowiednio ustawić wszystkie opcje w mikserze. Ta wersja chyba jeszcze jest do ściągnięcia z ich strony.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » piątek 24 wrz 2004, 14:58

Korzystałem na XP PRO z wersji kxdrv3534f-full i nie zauważyłem żadnych problemów. Najważniejsze to odpowiednio ustawić wszystkie opcje w mikserze. Ta wersja chyba jeszcze jest do ściągnięcia z ich strony.

Pozdrawiam...

szyvbki kurs instalacji.....

1) wywalam oryginalne sterowniki karty?

2) odpalam instalke Kx`ow i podazam wedlug procedur?

...w wielkim skrocie...mam nadzieje ze sie nie myle?! wiem ze w E7S byl obszerny artykul ale akurat tych egzemplarzy nie mam u siebie...
[addsig]

Awatar użytkownika
bullet

Post autor: bullet » piątek 24 wrz 2004, 17:10

...Korzystałem na XP PRO z wersji kxdrv3534f-full i nie zauważyłem żadnych problemów. Najważniejsze to odpowiednio ustawić wszystkie opcje w mikserze. Ta wersja chyba jeszcze jest do ściągnięcia z ich strony.

Pozdrawiam...

szyvbki kurs instalacji.....

1) wywalam oryginalne sterowniki karty?

2) odpalam instalke Kx`ow i podazam wedlug procedur?

...w wielkim skrocie...mam nadzieje ze sie nie myle?! wiem ze w E7S byl obszerny artykul ale akurat tych egzemplarzy nie mam u siebie...

...

1) Tak. Najlepiej aby nie były wcześniej instalowane żadne inne stery. Po sterownikach Creative zostają czasami pozostałości nawet po odinstalowaniu. Trzeba się upewnić że nic nie zostało.

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » piątek 24 wrz 2004, 17:24

1) Tak. Najlepiej aby nie były wcześniej instalowane żadne inne stery. Po sterownikach Creative zostają czasami pozostałości nawet po odinstalowaniu. Trzeba się upewnić że nic nie zostało.

...

...jak sie upewnic i jak dokonac dziela zniszczenia do konca?

[addsig]

Awatar użytkownika
cichydd

Post autor: cichydd » piątek 24 wrz 2004, 21:45

...

Nie musisz tak panikować. Jesli masz XP to i tak pójdzie bez problemu.

Awatar użytkownika
z-a-e-m-i

Post autor: z-a-e-m-i » sobota 25 wrz 2004, 14:52

...czy ktos ma sprawdzone zrodlo z ktorego mozna pobrac najnowsza wersje powyzszych sterownikow ktore nie wprowadzja do systemu nic innego jak niska latencje....bo z tego co wiem to ktoras tam wersja nie byla pozbawiona bledow...

...

W aktualnym numerze (czyli 5/2004) Ks Ekspert jest artykół o sterownikach kX oraz sam sterownik w wersji 5.10.0.3537 ( jest też plik z gotową konfiguracją do wgrania )

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » sobota 25 wrz 2004, 18:26

...*****************

...

Nie musisz tak panikować. Jesli masz XP to i tak pójdzie bez problemu....

..aha... wywalilem oryginalne sterowniki,wywalilem wpisy z rejestru dotyczace creative,zainstalowalem KX i.... cisza!zupelna tzn jedyny dzwiek jaki slysze to powitalny systemu windows...a tak to w acid cisza,w cubase cisza,w winamp cisza..... sterowniki chyba zainstalowaly sie prawidlowo bo menadzer sterownikow jest ale co dalej....pomozcie pozbyc sie ciszy... czekam na odpowiedz a w miedzyczasie przegrzebuje forum.........
[addsig]

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » sobota 25 wrz 2004, 19:15

...poradzilem sobie...mam dzwiek i na razie jest ok... pomogl mi cichydd ,pewie nawet nie bedzie wiedzial jak.... dzieki
[addsig]

ODPOWIEDZ