...Też nie wiem co to znaczy plastikowo, kto to wymyślił? Mój kolega z zespołu ma Metal Zone'a i najchętniej by go wyrzucił i kupił Multiefekt
Digitecha RP7Valve, który posiadam. przesterowane brzmienie na nim uzyskane jest dużo lepsze.
MXR Wylde, Darrel - graliście na tym? porównywaliście z czymkolwiek na żywo? Nazwiska są mocne, faktycznie, tylko dajmy na to Zakk ma jeszcze sygnowanego Marshalla, który też coś ma do powiedzienia w brzmieniu....
Plastikowe to chyba od plastikowej obudowy efektów RP 50-400:) Ja też mam Metal Zone'a, ale za nic bym się z nim nie rozstał. Uważam, że brzmienie ma świetne i znakomicie nadaje cię do głębokich, ciężkich riffów(i nie tylko). Mój kolega z zespołu kupił sobie RP 300 i wcale nie uwazam żeby przester w tym efekcie mógł sie równać z MT-2 (Nie grałem na RP7Valve wiec może tam jest coś lepszego). MXR Wylde? Nigdy o tym nie słyszałem, ale chętnie bym wypróbował.
Podsumowując:
Jeśli pokusiłbym się o Weapona,to wpiąłbym go obok, a nie zamiast Metal Zone'a:)(zrymowało sie
Pozdr.