Ależ my jesteśmy bogaci!

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
Hardi
Re: Ależ my jesteśmy bogaci!

Post autor: Hardi » czwartek 16 wrz 2004, 11:05

Nudni już jesteście
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
Hofander

Post autor: Hofander » czwartek 16 wrz 2004, 11:15

...Nudni już jesteście ...

To nie czytaj.

H

Awatar użytkownika
AXIS

Post autor: AXIS » czwartek 16 wrz 2004, 15:48

Drogi AXIS-ie. Czyzby szlo lepsze? Z (zawodowej niejako) ciekawosci sprawdzilem dzis wieczorem strone http://www.silesiamusiccenter.pl

Zauważyłem

No i o to chodzi, trzeba im bata po prostu, tym razem był to bat w postaci Twojego artykułu.

Co do Roland'a PL to użyłem swojego tajnego agenta w tej firmie żeby zwrócić im uwagę na debilizm tego, co tam powypisywali i .... zmienili.

Ich strona WWW również uległa przemianie i zamiast brzydkiego kaczątka mamy teraz kaczora Donalda. Na łabędzia chyba przyjdzie jeszcze trochę poczekać... (www.roland.co.uk czy też www.rolandus.com to to jeszcze nie jest).

Pozdrawiam,

Maciej R.

Następny niemiecki sklep który "zadebiutował" na Allegro to Music Town.

Awatar użytkownika
maYod

Post autor: maYod » piątek 17 wrz 2004, 13:12

Co do Roland'a PL to użyłem swojego tajnego agenta w tej firmie żeby zwrócić im uwagę na debilizm tego, co tam powypisywali i .... zmienili.

...

Oo, to skoro masz takie możliwośći może jeszcze załatw, żeby usunęli lub zgodnie z prawdą zmodyfikowali następujący tekst: "Dla zarejestrowanych użytkowników produktów Cakewalk proponujemy następujące modernizacje programowe w bardzo atrakcyjnych cenach". Dobra, "ja zaczął, ja skończę" jak mawiał Kazmirz Pawlak. Cakewalk przyjedzie do mnie z UK. Koniec tematu.

ODPOWIEDZ