Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
-
przedwczoraj
Re: ZERO-G
autor: przedwczoraj » wtorek 14 wrz 2004, 14:31
...Kolega Helmer zapomnial dodac ze:"oczywiscie jak zakupisz oryginalny produkt"
Przepraszam wymcknelo mi sie, nie sprawdzilem biorytmu
...
Dziękuję bardzo za opinię, myślę że się ostatecznie przekonałem.
Co do zakupu oryginalnego produktu wcale nie jest z tym tak łatwo - we wrocławskim sklepie próba zakończyła się fiaskiem. Widocznie kontakt z salonem wymienionym na liście Audifactory jako partner detaliczny nie uchroni przed usłyszeniem kwestii "nie prowadzimy sampli".
pozdrawiam
-
szkudlik
autor: szkudlik » wtorek 14 wrz 2004, 14:41
Co do zakupu oryginalnego produktu wcale nie jest z tym tak łatwo - we wrocławskim sklepie próba zakończyła się fiaskiem. Widocznie kontakt z salonem wymienionym na liście Audifactory jako partner detaliczny nie uchroni przed usłyszeniem kwestii "nie prowadzimy sampli".
kupuj w audiofactory bezposrednio - wysylaja soft blyskawicznie i wszystko idzie sprawnie.
A jak sklep nie chce zarobic to ich sprawa - najwyzej upadnie, skoro i tak nie mozna kupic czego sie chce to mala strata, a moze zrobi miejsce dla innych ktorzy znaja reguly i wiedza ze maja co jesc tylko dzieki temu ze klienci od nich kupuja.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
-
Hubba
...Kolega Helmer zapomnial dodac ze:"oczywiscie jak zakupisz oryginalny produkt"
No i oczywiscie w Audio Factory
Hubi
-
Cyprio
autor: Cyprio » wtorek 14 wrz 2004, 23:08
a czy próbowałeś już zestawów perkusyjnych NI Synthetik Drums - są dosyć tanie, a naprawdę niezłe- jako zestawy perkusyjne do muzyki elektronicznej miodzik :)
-
Cyprio
autor: Cyprio » wtorek 14 wrz 2004, 23:09
...oczywiście też do nabycia w Audio Factory :)
-
przedwczoraj
autor: przedwczoraj » czwartek 16 wrz 2004, 07:42
...a czy próbowałeś już zestawów perkusyjnych NI Synthetik Drums - są dosyć tanie, a naprawdę niezłe- jako zestawy perkusyjne do muzyki elektronicznej miodzik :)...
Interesująca propozycja, ale produkt Zero-G z opisów wydaje mi się łatwiejszy w szybkim użyciu. Dziś się o tym osobiście przekonam. :) Jednak z czasem, gdy będę lepiej poruszał się w temacie robienia bębnów trzeba będzie sięgnąć pa Battery.
Pozdrawiam
-
belcanto
autor: belcanto » sobota 18 wrz 2004, 15:44
Miałem możliwość przetestować program frmy Zero-G dokładniej THE ELEMENTS OF TRANCE. Przyznam, że nie zainponował mi ten program. Jeśli ktoś szuka prostych rozwiązań do tworzenia muzyki elektro no…hm… w jakimś stopniu może się przydać. Raczej nie skuszę się na jego zakup, choć cena jest bardzo atrakcyjna. Wolę pozostać przy samplach perkusyjnych i ulubionych, sprawdzonych instrumentach VSTi.