Reżyseria Dźwięku

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Studencik
Reżyseria Dźwięku

Post autor: Studencik » wtorek 31 sie 2004, 15:37

Czy ktoś z Was studiuje reżyserię dźwięku na uniwersytecie w Poznaniu i mógłby się podzielić wrażeniami czy warto tam studiować, czy trudne są egzaminy wstępne i czy trudno się dostać??

Awatar użytkownika
Bartos

Re: Reżyseria Dźwięku

Post autor: Bartos » wtorek 31 sie 2004, 17:34

...Czy ktoś z Was studiuje reżyserię dźwięku na uniwersytecie w Poznaniu i mógłby się podzielić wrażeniami czy warto tam studiować, czy trudne są egzaminy wstępne i czy trudno się dostać??...

Zdawałem w tym roku i się nie dostem. Musisz być dobrze przygotowany. Ja zdaję również w przyszłym - aż do skutku.

pozdrawiam i rzyczę powodzenia :]

Bartos

elvira

Post autor: elvira » piątek 06 maja 2005, 14:04

......Czy ktoś z Was studiuje reżyserię dźwięku na uniwersytecie w Poznaniu i mógłby się podzielić wrażeniami czy warto tam studiować, czy trudne są egzaminy wstępne i czy trudno się dostać??...

Zdawałem w tym roku i się nie dostem. Musisz być dobrze przygotowany. Ja zdaję również w przyszłym - aż do skutku.

Bartos...

A może ktoś wtejemniczony kto tam studiuje powie co oznaczają litery w kopercie na pierwszym podejsciu, badający słuch. Bo tajemnice z tego robią.

Dzięki.

Awatar użytkownika
peak

Post autor: peak » piątek 06 maja 2005, 15:42

To ja się dopisuje do pytania: z czego trzeba być dobrze przygotowanym w tym roku do Wrocławia?
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]

makaronix

Post autor: makaronix » piątek 06 maja 2005, 22:16

...To ja się dopisuje do pytania: z czego trzeba być dobrze przygotowanym w tym roku do Wrocławia?...

A to tam nie ma konkursu swiadectc, mam nadzieje ze jesteś kumaty z matmy i fizy bo tam ona jest ponoć na wysokim poziomie,

i dołączam sie do pytania o poznań
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.

Awatar użytkownika
DjPositive

Post autor: DjPositive » czwartek 12 maja 2005, 10:48

Bartos...

----dokładnei tak jak ja ,wyłożyłem sie na fizyce, jest cięzko ,neimyslałem że aż tak.pozdrawiam

A może ktoś wtejemniczony kto tam studiuje powie co oznaczają litery w kopercie na pierwszym podejsciu, badający słuch. Bo tajemnice z tego robią.

Dzięki....

-------odpowiedz jet prosta.Na pierwszym podejsciu dostajesz mnoznik(.25,.0.50,0,75,lub1) przez który mnożona jest ilość punktów z drugiej częsci testu muzycznego.Czyli np.jesli dostałas 0,50 to żeby ci dopuscili do fizyki/matematyki musiałabyś rozwiązac test na 100 procent itd.itp:D

pozdrawiam

ODPOWIEDZ