Wokal a compresor Alesis 3630
a co ,Monter,moze kolega ma zostac rzy alesisie ,jak sam twierdzisz nie ma gorszego kompresora...:) więcco by nie kupil bedzie tylko lepiej...:p
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
Re: Wokal a compresor Alesis 3630
moja propozyca ładnie wygląda...
no a jak?
ale widze Ci sie nie podoba :]

...podoba mi się jestem zdecydowany i już w nasępnym tygodniu go kupuję
a jeżeli chodzi oTube to chciałem tylko poznać zdanie fachowców na jego temat za co wam bardzo dziękuję
Go
...
No a co Ci się w nim najbardziej podoba?
Heh, nie mam już siły, poddaję się.
...
Dlaczego ci zabrakło sił co się stało czy według ciebie ten wybór jest zły jeżeli tak to podaj leprzy, nie wiem o co ci chodziło z PSP czy o wtyczki czy jest coś sprzętowego.
Go
a jeżeli chodzi oTube to chciałem tylko poznać zdanie fachowców na jego temat za co wam bardzo dziękuję
Go

No a co Ci się w nim najbardziej podoba?
Heh, nie mam już siły, poddaję się.
...
Dlaczego ci zabrakło sił co się stało czy według ciebie ten wybór jest zły jeżeli tak to podaj leprzy, nie wiem o co ci chodziło z PSP czy o wtyczki czy jest coś sprzętowego.
Go

...moja propozyca ładnie wygląda...
no a jak?
ale widze Ci sie nie podoba :]...
Nie o sam wygląd chodzi tylko funkcjonalność gotowe ustawienia i mam nadzieję dobrej klasy compresoe i limiter i bardzo bym chciał żeby to w końcu zagrało bo to czekanie mnie wykańcza z powarzaniem GO

Nie o sam wygląd chodzi tylko funkcjonalność gotowe ustawienia i mam nadzieję dobrej klasy compresoe i limiter i bardzo bym chciał żeby to w końcu zagrało bo to czekanie mnie wykańcza z powarzaniem GO

PSP to ba..ardzo dobre wtyczki komputerowe w tym super kompresor :] z tym wyglądem to oczywiscie żart:] Puenta to dobrej klasy przedzmacniacz +kompresor+procesor psycho akustyczny,lepszy od "chinczyków" typu ART nie tylko nazwą :]
...PSP to ba...ardzo dobre wtyczki komputerowe w tym super kompresor :] z tym wyglądem to oczywiscie żart:] Puenta to dobrej klasy przedzmacniacz +kompresor+procesor psycho akustyczny,lepszy od "chinczyków" typu ART nie tylko nazwą :]...
Dzięki za wytrwałość w tym moim problemie
Dzięki za wytrwałość w tym moim problemie

niema za co-wkoncu budujemy jedna scene -polska scene muzyczna, i naszym wspólnym dobrem jest jak najlepsza jakość nagrań:]
...niema za co-wkoncu budujemy jedna scene -polska scene muzyczna, i naszym wspólnym dobrem jest jak najlepsza jakość nagrań:]...
Mam jeszcze jedno pytanie czy jest jakieś rozwiązanie kompleksowe typu mixer z potrzebnymi wtyczkami na USB fuldupleks dobrej jakości po przystępnej cenie zresztą zostawmy cene dobrze jes poznać tego typu sprzęt.
Go
Mam jeszcze jedno pytanie czy jest jakieś rozwiązanie kompleksowe typu mixer z potrzebnymi wtyczkami na USB fuldupleks dobrej jakości po przystępnej cenie zresztą zostawmy cene dobrze jes poznać tego typu sprzęt.
Go
cprecyzuj pytanie.o co Ci chodzi o interfejs audio?czy u urządzenie typu Mackie Onyx-mikser podłączany bezpośrednio do komputera ?
...cprecyzuj pytanie.o co Ci chodzi o interfejs audio?czy u urządzenie typu Mackie Onyx-mikser podłączany bezpośrednio do komputera ?...
Chodzi mi o urządzenie typu mixer który jest podłączone bezpośrednio do komputera i działa jak np. karta dzwiękowa fulduplex i ma w sobie wtyczki lub sprzetowe urządzenia compresor,limiter,bramke szumów itd bo interfejs jest jakby jednym kanałem miksera wyposarzony we wszystkie urządzenia, myślę że sie nie myle co i mam nadzieje że mnie rozumiesz takie kmpleksowe studio podłączone do komputera.
Go
Chodzi mi o urządzenie typu mixer który jest podłączone bezpośrednio do komputera i działa jak np. karta dzwiękowa fulduplex i ma w sobie wtyczki lub sprzetowe urządzenia compresor,limiter,bramke szumów itd bo interfejs jest jakby jednym kanałem miksera wyposarzony we wszystkie urządzenia, myślę że sie nie myle co i mam nadzieje że mnie rozumiesz takie kmpleksowe studio podłączone do komputera.
Go