Wokal a compresor Alesis 3630
...powiedz jaką dysponujesz kwotą,oraz czy chcesz kupic sam kompresor-czy moze preamp/kompresor?...
Mam mixer Yamaha MX12/6 nie wiem czy jest jakościowo dobry ale ma napięcie fantom do pojemnościówki i myślę że nie jest najgorszy więc wystarczył by mi tylko compresor jeżeli chodzi o kasę to myślę że powinien się zmieścić w 2000 pln za każdą pomoc z góry dziękuję
Go
Mam mixer Yamaha MX12/6 nie wiem czy jest jakościowo dobry ale ma napięcie fantom do pojemnościówki i myślę że nie jest najgorszy więc wystarczył by mi tylko compresor jeżeli chodzi o kasę to myślę że powinien się zmieścić w 2000 pln za każdą pomoc z góry dziękuję
Go
Re: Wokal a compresor Alesis 3630
......mam taki kompresor ale przestałem go używać ponieważ zauważyłem że dodaje on do vokalu jakieś dziwnę żęrzenie (lepszy jest rezultat dzieki limiterowi w preampie i komp. we wtyczce - rcl) - czy ten model tak ma czy to tylko mój?
...
Ja jak przepuszczałem przez niego polski wokal to wydawało mi sie że słyszę słowa po angielsku
Mówię Wam, trzeba zakupic japońskie graty.
...
Monter mówie ci ty z tej całej powagi jesteś najbardziej rozbrajający
dodajesz nam w życiu całej frajdy jesteś ok i bynajmniej szczery

Ja jak przepuszczałem przez niego polski wokal to wydawało mi sie że słyszę słowa po angielsku

...

.........mam taki kompresor ale przestałem go używać ponieważ zauważyłem że dodaje on do vokalu jakieś dziwnę żęrzenie (lepszy jest rezultat dzieki limiterowi w preampie i komp. we wtyczce - rcl) - czy ten model tak ma czy to tylko mój?
...
...
dodajesz nam w życiu całej frajdy jesteś ok i bynajmniej szczery
...
popieram :]

...

popieram :]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
hmm...jesli nieznacznie mozesz przekroczyc 200 zł to juz kupisz Dreamwera ,ale jednak-czy bedzie on wykorzystywany tlyko do wokalu ? bo jesli tak to jednak radził bym procesor mikrofonowy...
...hmm...jesli nieznacznie mozesz przekroczyc 200 zł to juz kupisz Dreamwera
Czy moglbys podac konkretny model i miejsce zakupu?
Czy moglbys podac konkretny model i miejsce zakupu?
...hmm...jesli nieznacznie mozesz przekroczyc 200 zł to juz kupisz Dreamwera ,ale jednak-czy bedzie on wykorzystywany tlyko do wokalu ? bo jesli tak to jednak radził bym procesor mikrofonowy......
Nie tylko do vocalu do ogólnego nagrywania dzięki za radę a jeżeli chodzi o kwotę to chodziło ci o 2000 ?
Go
Nie tylko do vocalu do ogólnego nagrywania dzięki za radę a jeżeli chodzi o kwotę to chodziło ci o 2000 ?
Go

tak chodzilo mi o nieco ponad 2000,kupiulem ten kompresor do zastosowna scenicznych i sobie chwale...jesli chodzi o ogólne nagrywanie -jak mniemam takze wokali ,klawisza...to jednak rzdził bym jakis procesor mikrofoowy...taki np http://www.fpgs.pl/product_info.php?cPath=23_49_100&products_id=86
...tak chodzilo mi o nieco ponad 2000,kupiulem ten kompresor do zastosowna scenicznych i sobie chwale...jesli chodzi o ogólne nagrywanie -jak mniemam takze wokali ,klawisza...to jednak rzdził bym jakis procesor mikrofoowy...taki np http://www.fpgs.pl/product_info.php?cPath=23_49_100&products_id=86...
A co sądzisz o Tube MP Studio V3 www.audiofactory.pl
A co sądzisz o Tube MP Studio V3 www.audiofactory.pl
nie ta klasa...zupełnie nie ta klasa...ten kompresor raczej nie będzie duzo lepszy od alessisa,a co to co ja zaproponowałem nie podoba Ci się?:>
...nie ta klasa...zupełnie nie ta klasa...ten kompresor raczej nie będzie duzo lepszy od alessisa,a co to co ja zaproponowałem nie podoba Ci się?:>...
podoba mi się jestem zdecydowany i już w nasępnym tygodniu go kupuję
a jeżeli chodzi oTube to chciałem tylko poznać zdanie fachowców na jego temat za co wam bardzo dziękuję
Go
podoba mi się jestem zdecydowany i już w nasępnym tygodniu go kupuję
a jeżeli chodzi oTube to chciałem tylko poznać zdanie fachowców na jego temat za co wam bardzo dziękuję
Go