mam pytanko - jakie sklepy w warszawie polecacie pod katem zakupu sluchawek? chodzi mi o to zeby bylo w miare duzo do wyboru i mozliwosc odsluchania z dobrego sprzetu wlasnych przyniesionych plytek
najlepiej zeby byly i beyery, i sennheisery, i akg , i inne
i zeby sprzedawca byl cierpliwy i pozwolil na wiecej niz 5 minut;)
dzieki z gory :)
Sklepy ze słuchawkami
fan dobrego brzmienia ;)
Re: Sklepy ze słuchawkami
...mam pytanko - jakie sklepy w warszawie polecacie pod katem zakupu sluchawek? chodzi mi o to zeby bylo w miare duzo do wyboru i mozliwosc odsluchania z dobrego sprzetu wlasnych przyniesionych plytek
dzieki z gory :)...
Takiego nie ma.
dzieki z gory :)...
Takiego nie ma.
nie wierze. serio?
sam znam przynajmniej jeden (intasound pol na woloskiej w warszawie) ale niestety nie maja tam beyerdynamicow...:(
sam znam przynajmniej jeden (intasound pol na woloskiej w warszawie) ale niestety nie maja tam beyerdynamicow...:(
fan dobrego brzmienia ;)
...nie wierze. serio?
sam znam przynajmniej jeden (intasound pol na woloskiej w warszawie) ale niestety nie maja tam beyerdynamicow...:(...
Oczywiście są (pozdrowienia dla pana "nie ma").
Może zacznę od sklepu w którym kupiłem swoje słuchawki (hd-600). Znajduje się on w przejściu podziemnym pod Mariotem. Kupując za gotówkę powinieneś dostać rabat, a beyerdynamici to nawet większy upust. Dla mnie ściągneli specjalnie hd-600 abym mógł je porównać z innymi. Siedziałem tam raz godzinę, a za drugim 3 godziny - bez krzywego patrzenia, miła dyskusja - tak jak powinno być.
Najlepszy sklep w jakim odsłuchiwałem słuchawki (klimatyzowana sala, kanapa, tylko ja słuchawki i dźwięk) padł.
pozdr.
B.
sam znam przynajmniej jeden (intasound pol na woloskiej w warszawie) ale niestety nie maja tam beyerdynamicow...:(...
Oczywiście są (pozdrowienia dla pana "nie ma").
Może zacznę od sklepu w którym kupiłem swoje słuchawki (hd-600). Znajduje się on w przejściu podziemnym pod Mariotem. Kupując za gotówkę powinieneś dostać rabat, a beyerdynamici to nawet większy upust. Dla mnie ściągneli specjalnie hd-600 abym mógł je porównać z innymi. Siedziałem tam raz godzinę, a za drugim 3 godziny - bez krzywego patrzenia, miła dyskusja - tak jak powinno być.
Najlepszy sklep w jakim odsłuchiwałem słuchawki (klimatyzowana sala, kanapa, tylko ja słuchawki i dźwięk) padł.
pozdr.
B.
w kazdym .. Media Markt ......
Znajduje się on w przejściu podziemnym pod Mariotem. **********************
potwierdzam, kupiłem tam swoje Beyery. Nazwa sklepu kończy się na -ex.
pozdr
potwierdzam, kupiłem tam swoje Beyery. Nazwa sklepu kończy się na -ex.
pozdr
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
...w kazdym .. Media Markt .........
hehe dobre :) pojechalem do tego przybytku , podszedlem do polki ze sluchawkami, pani mi wlaczyla, i ... na jednych przeciwfaza, na innych brak gabki na lewym uchu, na innych znowu gabki sa obydwie , ale za to jedna sluchawka nie gra, do tego platanina kabli iscie gordyjska , a z plyty leci jakas sieczka.
dziekuje kolegom szanownym za poleceniesklepiku pod mariotem, jak bede nastepnym razem kupowal to sprobuje tam - bo juz kupilem to , co chcialem
hehe dobre :) pojechalem do tego przybytku , podszedlem do polki ze sluchawkami, pani mi wlaczyla, i ... na jednych przeciwfaza, na innych brak gabki na lewym uchu, na innych znowu gabki sa obydwie , ale za to jedna sluchawka nie gra, do tego platanina kabli iscie gordyjska , a z plyty leci jakas sieczka.
dziekuje kolegom szanownym za poleceniesklepiku pod mariotem, jak bede nastepnym razem kupowal to sprobuje tam - bo juz kupilem to , co chcialem
fan dobrego brzmienia ;)