Witam.
Sprawa wygląda tak, że mam kilka płyt z samplami w formacie audioCD, zrzuciłem to sobie na dysk na wave''y.
Na każdym tracku jest kilkanaście/kilkadziesiąt próbek i strasznie upierdliwe jest przeglądanie tego wycinanie i tak dalej - i tu moje pytanie.
Czy znacie jakiś program który podzieli mi to automatycznie na pojedyńcze sample i pozapisuje w osobnych plikach, tak żeby z takiego jednego wielkiego tracka zrobiło mi się tyle wave'ów ile tam i jest sampli ( między próbkami są oczywiście przerwy).
Czy ktoś zna taki program?
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"
Re: Czy ktoś zna taki program?
...Witam.
Sprawa wygląda tak, że mam kilka płyt z samplami w formacie audioCD, zrzuciłem to sobie na dysk na wave''y.
Na każdym tracku jest kilkanaście/kilkadziesiąt próbek i strasznie upierdliwe jest przeglądanie tego wycinanie i tak dalej - i tu moje pytanie.
Czy znacie jakiś program który podzieli mi to automatycznie na pojedyńcze sample i pozapisuje w osobnych plikach, tak żeby z takiego jednego wielkiego tracka zrobiło mi się tyle wave'ów ile tam i jest sampli ( między próbkami są oczywiście przerwy)....
Sound Forge ->tools -> auto region .....extract regions
czy jakoś tak
Czy znacie jakiś program który podzieli mi to automatycznie na pojedyńcze sample i pozapisuje w osobnych plikach, tak żeby z takiego jednego wielkiego tracka zrobiło mi się tyle wave'ów ile tam i jest sampli ( między próbkami są oczywiście przerwy)....
Sound Forge ->tools -> auto region .....extract regions
czy jakoś tak

ja uzywalem Cool Edi Pro -> Edit -> Auto-Cue -> Find Phrases And Mark. tylko potem trzeba sobie zapisac wszystko recznie. pozdrawiam
ta sprawe zalatwi ci RECYCLE
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek
dzięki - obadam wszystkie programiki i zobaczę który mi najbardziej siądzie.
TNX
TNX
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"