Zagraniczna prasa
może wywiad ze Skawińskim, albo Hornym? Te brzmienia co ostatnio uzyskali... Oczywiście szczytem moich marzeń jest wywiad z Robertem Frippem. Dobra zchodzę na ziemię.
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
Re: Zagraniczna prasa
A tak na marginesie, ten wywiad z Jackiem od Wiśniewskiego by b. fajny, gość ma wiedzę , to się liczy, a muzykę gra dla siebie...
...A tak na marginesie, ten wywiad z Jackiem od Wiśniewskiego by b. fajny, gość ma wiedzę , to się liczy, a muzykę gra dla siebie......
imponuje Ci jego wiedza ? jaka ? bo ja sie nic nie dowiedzialem. Wymienil marki i modele urzadzen, i to jest jego wiedza ? A skoro Twoim zdaniem tak czemu nie wykorzystuje tego w praktyce ? Bede sie gruuubo klocil jesli powiesz ze numery ktorych sie tknal brzmia dobrze i sa dobrze napisane!
imponuje Ci jego wiedza ? jaka ? bo ja sie nic nie dowiedzialem. Wymienil marki i modele urzadzen, i to jest jego wiedza ? A skoro Twoim zdaniem tak czemu nie wykorzystuje tego w praktyce ? Bede sie gruuubo klocil jesli powiesz ze numery ktorych sie tknal brzmia dobrze i sa dobrze napisane!
wiesz co nie wiem... w sumie nie słyszałem i nie chcę słuchać produkcji ich troje w domu. Może masz rację, może obłorzuł się sprzętem jak w "Sensie życia" Pythona i miał swój ulubiony automat co robi "ping..."
...może wiedział więcej o MIDI ode mnie i zrobił na mnie wrażenie.
...wiesz co nie wiem... w sumie nie słyszałem i nie chcę słuchać produkcji ich troje w domu. Może masz rację, może obłorzuł się sprzętem jak w "Sensie życia" Pythona i miał swój ulubiony automat co robi "ping..."
...
juz zaczynasz sensownie gadac :) tak trzymaj
btw. najbardziej mnie boli jak ktos ma tyle rewelacyjnego sprzetu i wykorzystuje go w ten sposob :((((
z drugiej strony sam sobie zarobil na ten sprzet muzyka. Tylko to moze imponowac. Niestety nie najlepiej to swiadczy o guscie spoleczenstwa :(
A kolesie pewnie siedza i rece zacieraja jak to zrobili 100 piosenek o niczym a ludzie sie podniecaja i im placa :(
[addsig]
...
juz zaczynasz sensownie gadac :) tak trzymaj
btw. najbardziej mnie boli jak ktos ma tyle rewelacyjnego sprzetu i wykorzystuje go w ten sposob :((((
z drugiej strony sam sobie zarobil na ten sprzet muzyka. Tylko to moze imponowac. Niestety nie najlepiej to swiadczy o guscie spoleczenstwa :(
A kolesie pewnie siedza i rece zacieraja jak to zrobili 100 piosenek o niczym a ludzie sie podniecaja i im placa :(
[addsig]
O ile amerykanska prasa studyjno/muzyczna ostatnio stracila troche oddech i oddala palme pierwszenstwa brytyjczykom, to w dziedzinie naglosnienia niewatpliwie kroluje "Live Sound International" i tu Europa zostaje w tyle.
O ile amerykanska prasa studyjno/muzyczna ostatnio stracila troche oddech i oddala palme pierwszenstwa brytyjczykom, to w dziedzinie naglosnienia niewatpliwie kroluje "Live Sound International" i tu Europa zostaje w tyle.
doghead jest z toba jakis kontakt mailowy?
antoni ozynski
antoni ozynski
- Token_Ring
...A tak na marginesie, ten wywiad z Jackiem od Wiśniewskiego by b. fajny, gość ma wiedzę , to się liczy, a muzykę gra dla siebie......
... ale tego Behringera w charakterze zaślepki to mu nie daruję

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka
...doghead jest z toba jakis kontakt mailowy?
antoni ozynski
...
doghead@pf.pl
(Nieuwaznie czytasz EiS ...
)
antoni ozynski
...
doghead@pf.pl
(Nieuwaznie czytasz EiS ...

niestety - nie rozumiem dlaczego "future music" kosztuje w empiku 50 zł.......
bo w UK kosztuje (a przynajmniej w 2000 r. kosztował) 5 quid, transport do Polski kosztuje a i finalny sprzedawca musi choć trochę zarobić.
Poza tym, kupić można i w sklepie na dworcu centrralnym w Wawie oi czym przekonałem się ostatnio bawiąc przejazdem w tym odrażającym mieście :)