Nowa klawiatura M-Audio

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
oduck
Nowa klawiatura M-Audio

Post autor: oduck » niedziela 27 cze 2004, 22:03

wlasnie znalazlem info na ich stronie - http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=9a21908731f15af1a8b1c6ffaa247f5b

produkt bardzo interesujacy, tak samo jak i cena

mam tylko jedno pytanko (bo specem od klawiatur delikatnie mowiac nie jestem :) ) - czy "88-note hammer-action keyboard" oznacza iz tak klawiatura jest wazona, i brak "weighted" w opisie to wynik skrotu myslowego producenta czy tez celowy zabieg majacy zatuszowac fakt, iz klawiatura ma jakies tam mloteczki, ale jest plastikowa i leciutka?:) moze ktos wie? (bo za 2,5 tys klawiatura wazona z 88 klawiszami i tyloma kontrolerami to gra warta swieczki (dotychczas chyba jedynie pianina cyfrowe wchodzily w gre a wtedy p[laci sie za duzo niepotrzebnych przy pracy z komputerem rzeczy)
fan dobrego brzmienia ;)

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Re: Nowa klawiatura M-Audio

Post autor: Groover » poniedziałek 28 cze 2004, 01:08

...wlasnie znalazlem info na ich stronie - http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=9a21908731f15af1a8b1c6ffaa247f5b

produkt bardzo interesujacy, tak samo jak i cena

## ale tylko na rynku amerykańskim...

mam tylko jedno pytanko (bo specem od klawiatur delikatnie mowiac nie jestem :) ) - czy "88-note hammer-action keyboard" oznacza iz tak klawiatura jest wazona, i brak "weighted" w opisie to wynik skrotu myslowego producenta czy tez celowy zabieg majacy zatuszowac fakt, iz klawiatura ma jakies tam mloteczki, ale jest plastikowa i leciutka?:)

## jest ciężka. Nawet bardzo. A do dość wolna niestety. Dotykałem ją dłużą chwilę na targach MM.

Pozdro

Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
JacekH

Re: Nowa klawiatura M-Audio

Post autor: JacekH » poniedziałek 28 cze 2004, 11:15

jest ciężka. Nawet bardzo. A do dość wolna niestety. Dotykałem ją dłużą chwilę na targach MM.

Potwierdzam - miałem to samo odczucie, repetycja jest zbyt wolna - nie zagrasz tym hi-hatu 16kami w tempie 130BPM

Jacek

ODPOWIEDZ