Jakie sa zalety i wady kazdego z tych urzadzen.W szczegolnosci zalezy mi na dobrym reverbie.Obydwa kosztuja po 60$ , który wybrać?
pozdrawiam
Alesis Quadraverb czy Digitech TSR12
Re: Alesis Quadraverb czy Digitech TSR12
...Jakie sa zalety i wady kazdego z tych urzadzen.W szczegolnosci zalezy mi na dobrym reverbie.Obydwa kosztuja po 60$ , który wybrać?
pozdrawiam...
Skąd wytrzasnąłeś Qudraverb'a za 60$? Tak na marginesie QuadraVerb jest o trzy klasy lepszy od Digitecha.
Hofi
pozdrawiam...
Skąd wytrzasnąłeś Qudraverb'a za 60$? Tak na marginesie QuadraVerb jest o trzy klasy lepszy od Digitecha.
Hofi
Hofi ...
To jest pierwsza wersja quadraverb, ich cena oscyluje w granicach 60-70$ na amerykańskim ebayu.Slyszałem opinie ze bardzo szumią, jak to jest w przypadku digitecha?
To jest pierwsza wersja quadraverb, ich cena oscyluje w granicach 60-70$ na amerykańskim ebayu.Slyszałem opinie ze bardzo szumią, jak to jest w przypadku digitecha?...
DigiTech po prostu słabo brzmi, a co do szumów w Alesisie to nie wiem jak w pierwszych wersjach, ale miałem QV GT i było spoko. Natomiast ma on bardzo fajne pogłosy.
Hoffi
DigiTech po prostu słabo brzmi, a co do szumów w Alesisie to nie wiem jak w pierwszych wersjach, ale miałem QV GT i było spoko. Natomiast ma on bardzo fajne pogłosy.
Hoffi
...Slyszałem opinie ze bardzo szumią, jak to jest w przypadku digitecha?...
W przypadku pierwszego modelu QuadraVerba potwierdzam. Z dwójką było już znacznie lepiej.
[addsig]
W przypadku pierwszego modelu QuadraVerba potwierdzam. Z dwójką było już znacznie lepiej.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS