ESI Juli@

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Pavulon
Re: ESI Juli@

Post autor: Pavulon » środa 23 cze 2004, 11:58

...Witam,

Byłem, widziałem, dzisiaj rano w sklepie MusicCreater w Warszawie

Julkę, w białym opakowaniu, ładna zgrabna i chyba niegłupia, z brzmieniem podobnym do waveterminali, za takie pieniążki to luksus.

Ja się chyba skusiłem, i będe ją kupował za około 2 tyg.

P.S. Bardzo fajny sklep, sprzedawca (pan Paweł) też miły!!! żyć nie umierać.

JoU ...

Witam: Wiec kupilem Juli@. Narazie gra mi przez nia CD - selektywny sound - wczesniej wszystko mi zdudnialo. Jutro zainstalije soft i dokonam pierwszych prob rejestracyjnych - zobaczymy jak sie to sprawdzi pod Logiciem z instrumentami wirtualnymi. Jesli ktos rowniez ja juz ma to prosze o refleksje. Sama karta zainstalowala sie bezproblemowo. Oby tak dalej.

www.hasiok.art.pl

Awatar użytkownika
JOURESY

Post autor: JOURESY » środa 23 cze 2004, 16:25

No to gratulacje!

a gdzie ją kupiłeś, i ile kosztuje u Twojego źródła?

Udanych nagrań

JoU

Pavulon

Post autor: Pavulon » czwartek 24 cze 2004, 12:12

...No to gratulacje!

a gdzie ją kupiłeś, i ile kosztuje u Twojego źródła?

Udanych nagrań

JoU...

Wiesz co - dalem 750 zl ale sie specjalnie nie targowalem bo i tak to bralem w koszty firmy wiec mnie kosztowala bez VATu jakies 620 zl a o pare zlotych sie szarpac mi sie nie chcialo. Kupilem ja u importera bo mam go pod reka tj w firmie Sound Import (www.kartydzwiekowe.com.pl)

Na razie wszystko ok. Ale dopiero po paru tygodniach bede mogl cos sensownego powiedziec gdyz po 1-sze jestem w tym zielony a po 2-gie tymczasowo mam braki czasowe wiec moj kontakt z kompem bedzie sporadyczny.

Oczywiscie wciaz oczekuje waszych refleksji:)

Pozdrawiam

Acha - i musze kupic jakis maly preamp, di-box lub cos tego typu zeby dopasowac poziom sygnalu gitary i mikrofonu do czulosci wejsc - moze macie jakies propozycje - tak do 300 zl jakies sensowne rozwiazanie tego problemu?:)

ODPOWIEDZ