Warto wiedzieć?!

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
PSP
Kontakt:
Re: Warto wiedzieć?!

Post autor: PSP » poniedziałek 21 cze 2004, 15:59

...

Jeśli chodzilo mu o WinXP to znaczy, ze jest to najlepszy system 'Majkrosoftu' bo u mnie wzbudzil najszczersze zniesmaczenie estetyczne......

Panie Antoni, kto jak kto, ale Pan powinien wiedzieć, że Windowsa XP jak żaden inny system Microsoftu, można tak skonfigurować, aby przypominał dowolnego ze swoich poprzedników. Wychodzi więc na to, że o jakości systemu operacyjnego decyduje sposób jego konfiguracji wizualnej .

Ma Pan racje , oczywiscie mozna go graficznie uwstecznic jednak moze to prowadzic zarowno do poprawy jakosci systemu jak i jego pogorszenia i zalezy wylacznie od oczekiwan uzytkownika odnosnie grafiki systemu...

Pozdrawiam,

Mateusz Wozniak

PSPaudioware.com

Awatar użytkownika
Token_Ring

Post autor: Token_Ring » wtorek 22 cze 2004, 09:34

Hmm... przyznam się bez bicia, że w świetle poprzedniej wypowiedzi Twoja logika jest dla mnie zbyt zawiła

Kurcze, ja chyba też coś jestem dziś nie-teges, bo nie rozumiem Chyba trzeba iść na urlop

Pozdrowienia,

Jacek...

OK, nieistotne

Nie należę do wyznających zasadę "never explain, never apologize", więc nie będę się upierał przy swoim.

Generalnie chodziło mi o to, że jezeli pewna wartość jest fizycznie możliwa do przekroczenia, to będzie przekraczana niezależnie od tego, czy znajdzie się ona w zakresie objętym zakazem, czy też nie.

Pozdrawiam, a Jackowi życzę udanego urlopu (dopiero będą zakłócenia na falach Radia Kielce podczas jego nieobecności )

Token

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » wtorek 22 cze 2004, 09:49

a jak będzie z prędkością światła...hę )

teoretycznie możemy wydać zakaz jej przekraczania nie? )
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

Awatar użytkownika
PSP
Kontakt:

Post autor: PSP » wtorek 22 cze 2004, 10:23

...a jak będzie z prędkością światła...hę )

teoretycznie możemy wydać zakaz jej przekraczania nie? )...

Co pewnie nie zmieni faktu, ze prawdopodobnie istnieja jakies (sorry ale nie pamietam jakie) czastki, ktore nigdy nie poruszaja sie wolniej

MW

DogHead

Post autor: DogHead » wtorek 22 cze 2004, 10:25

... Windowsa XP jak żaden inny system Microsoftu, można tak skonfigurować, aby przypominał dowolnego ze swoich poprzedników ...

A mi sie marzy taki system Windows, ktory mozna byloby tak skonfigurowac zeby w ogole nie przypominal zadnego Windowsa.

AdminEiS

Post autor: AdminEiS » wtorek 22 cze 2004, 10:29

.....Co pewnie nie zmieni faktu, ze prawdopodobnie istnieja jakies (sorry ale nie pamietam jakie) czastki, ktore nigdy nie poruszaja sie wolniej

Poborowi?
[addsig]
Administrator serwisu

ODPOWIEDZ