SB Live - karta wielokanałowa

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
KamilFX
Re: SB Live - karta wielokanałowa

Post autor: KamilFX » poniedziałek 21 cze 2004, 03:37

W ogóle jeśli ktoś wie.

Mam Audigy Platinum i za chorobe nie wiem gdzie są złącza (podpisane i widziane przez kx) AC97 2 oraz wejscia Zvideo. Reszta jak wiadomo jest do odnalezienia na karcie chociaż jeszcze w prologu wejscie I2S (cyfrowe jak mniemam) mnie nurtuje, które to jest? Widziane oddzielnie niż SPDIF i analogowe. Aha no i na wyjsciach są wyjscia Headphones/SPDIF 2 oraz Digital Center(Subwoofer)/ SPDIF 1 czy któreś z nich odpowiada optycznemu na panelu?
Nie ma co

Awatar użytkownika
vasyl

Post autor: vasyl » poniedziałek 21 cze 2004, 12:51

tez ma audigi i tez nie wiem co to AC97... wiem jedno, jak sie instaluje karte muzyczna, trzeba wylaczyc np zintegrowana... w biosie wlasnie karta zintegrowana jest oznaczona synbolem AC97.

Awatar użytkownika
KamilFX

Post autor: KamilFX » poniedziałek 21 cze 2004, 13:22

...tez ma audigi i tez nie wiem co to AC97... wiem jedno, jak sie instaluje karte muzyczna, trzeba wylaczyc np zintegrowana... w biosie wlasnie karta zintegrowana jest oznaczona synbolem AC97....

AC97 to ja wiem co to jest. Ale co oznacza AC97 czyli wejjscia 10 i 11 w panelu Prolog
Nie ma co

Awatar użytkownika
vasyl

Post autor: vasyl » poniedziałek 21 cze 2004, 14:15

......tez ma audigi i tez nie wiem co to AC97... wiem jedno, jak sie instaluje karte muzyczna, trzeba wylaczyc np zintegrowana... w biosie wlasnie karta zintegrowana jest oznaczona synbolem AC97....

AC97 to ja wiem co to jest. Ale co oznacza AC97 czyli wejjscia 10 i 11 w panelu Prolog...

a to przepraszam

ODPOWIEDZ