W ogóle jeśli ktoś wie.
Mam Audigy Platinum i za chorobe nie wiem gdzie są złącza (podpisane i widziane przez kx) AC97 2 oraz wejscia Zvideo. Reszta jak wiadomo jest do odnalezienia na karcie chociaż jeszcze w prologu wejscie I2S (cyfrowe jak mniemam) mnie nurtuje, które to jest? Widziane oddzielnie niż SPDIF i analogowe. Aha no i na wyjsciach są wyjscia Headphones/SPDIF 2 oraz Digital Center(Subwoofer)/ SPDIF 1 czy któreś z nich odpowiada optycznemu na panelu?
SB Live - karta wielokanałowa
Nie ma co
Re: SB Live - karta wielokanałowa
tez ma audigi i tez nie wiem co to AC97... wiem jedno, jak sie instaluje karte muzyczna, trzeba wylaczyc np zintegrowana... w biosie wlasnie karta zintegrowana jest oznaczona synbolem AC97.
...tez ma audigi i tez nie wiem co to AC97... wiem jedno, jak sie instaluje karte muzyczna, trzeba wylaczyc np zintegrowana... w biosie wlasnie karta zintegrowana jest oznaczona synbolem AC97....
AC97 to ja wiem co to jest. Ale co oznacza AC97 czyli wejjscia 10 i 11 w panelu Prolog
AC97 to ja wiem co to jest. Ale co oznacza AC97 czyli wejjscia 10 i 11 w panelu Prolog
Nie ma co
......tez ma audigi i tez nie wiem co to AC97... wiem jedno, jak sie instaluje karte muzyczna, trzeba wylaczyc np zintegrowana... w biosie wlasnie karta zintegrowana jest oznaczona synbolem AC97....
AC97 to ja wiem co to jest. Ale co oznacza AC97 czyli wejjscia 10 i 11 w panelu Prolog...
a to przepraszam
AC97 to ja wiem co to jest. Ale co oznacza AC97 czyli wejjscia 10 i 11 w panelu Prolog...
a to przepraszam