paletka do badmintona+pończocha
rączka paletki mieści się w uchwycie mikrofonu
Skuteczny tani pop filtr
Re: Skuteczny tani pop filtr
ale "lepiej" wygląda POPFilter z tamborka to wyszywania. Są różne średnice i "fachowa" śrubka, no i pomiędzy pierścieniami mozna schować to czego ma nie być widać
żeby nie było : też mam taki.....

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Czy można to jeszcze gdzieś kupić czy mam zapytać o to babci?
Co do mojej paletki to fakt że rączka wejdziew uchwyt ale chyba spada. ja nie miałem drugiego uchwytu pamiętam że przyklejałem to taśmą:)ale zawsze można spróbować
pozdro

Co do mojej paletki to fakt że rączka wejdziew uchwyt ale chyba spada. ja nie miałem drugiego uchwytu pamiętam że przyklejałem to taśmą:)ale zawsze można spróbować
pozdro
drummer
...ale "lepiej" wygląda POPFilter z tamborka to wyszywania. Są różne średnice i "fachowa" śrubka, no i pomiędzy pierścieniami mozna schować to czego ma nie być widać
żeby nie było : też mam taki.....
...
Też taki mam. Problem w tym, że "fachowo" to on nie wygląda
. Próbuję kupić oryginalny (ok. 130 zł), ale niestety od pół roku nie potrafię w Polsce tego znaleźć. Sporo sklepów ma to w ofercie, ale "chwilowo" niedostępne. Teraz próbuję kupić to wysyłkowo w Niemczech.
Może ktoś wie gdzie w Polsce można taki pop filtr dostać? (Konig&Mayer lub Stagg) - tylko DOSTAĆ, a nie zamówić
Pozdrawiam

Też taki mam. Problem w tym, że "fachowo" to on nie wygląda

Może ktoś wie gdzie w Polsce można taki pop filtr dostać? (Konig&Mayer lub Stagg) - tylko DOSTAĆ, a nie zamówić

Pozdrawiam
"DOSTAĆ" mówisz......? Chyba nigdzie, raczej KUPIĆ
to już prędzej. Ale nie mów że źle tamborek wygląda
ja mam porządny (kupiłem w pasmanteryjnym, he he)
) drzewniany, dwupierścieniowy z taką fajową śrubką , że idealnie wlazła do uchwytu mikrofonowego po wyjęciu obejmy. W tej chwili mogę go instalowac na dowolnym statywie.
Same pończochy to już pole do popisu dla artysty
jest w czym wybierać....hłe hłe, białe, szare, cieliste.....hmmm kabaretki..rajtuzy
nie, no dobra....już się nie wygłupiam

Same pończochy to już pole do popisu dla artysty

nie, no dobra....już się nie wygłupiam
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Ale nie mów że źle tamborek wygląda
ja mam porządny (kupiłem w pasmanteryjnym, he he)
) drzewniany, dwupierścieniowy
Nieee no to masz fajnie... Ja mam plastikowy i pomarańczowy (bleee)
z taką fajową śrubką , że idealnie wlazła do uchwytu mikrofonowego po wyjęciu obejmy.
Że jak??? Ja to mocuję drutem....
W tej chwili mogę go instalowac na dowolnym statywie.
A możliwości manewru?

Nieee no to masz fajnie... Ja mam plastikowy i pomarańczowy (bleee)
z taką fajową śrubką , że idealnie wlazła do uchwytu mikrofonowego po wyjęciu obejmy.
Że jak??? Ja to mocuję drutem....
W tej chwili mogę go instalowac na dowolnym statywie.
A możliwości manewru?
wziąłem, Panie uchwyt mikrofonowy, który składa się z dwóch części: tulei z gwintem do osadzenia na statywie, oraz obejmy na mikrofon. Jak wykręcisz śrubkę z obejmy to obejma wypada, a zostają Ci w ręku widełki z dziurkami. Traf chciał, że rozstaw tych widełek jest troszkę szerszy niż zacisku ze śrubką rzeczonego tamborka. wyjąłęm zatem śrubkę zaciskającą tamborek, włożyłem zacisk do widełek, całość przewlekłem śrubką, zakręciłem nakrętką i oto mam pop'a na regulowanym (przechylnym) uchwycie mikrofonowqym z gwintem.
a co?
a co?

- tomsfactory
? (Konig&Mayer lub Stagg) - tylko DOSTAĆ, a nie zamówić
...
Moj kolega kupil to od reki - Stagga w sklepie ALT w Lublinie - mieli tez tanie kosze na pojemnosci tej samej firmy chyba. za jakies 80 pln

...
Moj kolega kupil to od reki - Stagga w sklepie ALT w Lublinie - mieli tez tanie kosze na pojemnosci tej samej firmy chyba. za jakies 80 pln