Fireface 800
Ktoś słyszał jak działa RME Fireface 800? Kiedy pojawi się w sprzedaży? Czy warto na nią czekać? Czy też lepiej zakupić sobie sprawdzoną Multiface?
Re: Fireface 800
...Ktoś słyszał jak działa RME Fireface 800? Kiedy pojawi się w sprzedaży? Czy warto na nią czekać? Czy też lepiej zakupić sobie sprawdzoną Multiface? ...
Miesiąc temu nawet Mathias Carstens z RME nie potrafił tego określić. Poza tym - jak już, FireWire800 jest na razie tylko w Mac G5.
Pozdro
Groover
Miesiąc temu nawet Mathias Carstens z RME nie potrafił tego określić. Poza tym - jak już, FireWire800 jest na razie tylko w Mac G5.
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
tym - jak już, FireWire800 jest na razie tylko w Mac G5.
nie calkiem - 1394b juz sie pojawia
KONTROLER
Plyta Glowna ze zintegrowanym kontrolerem
to drugie rozwiazanie pewnie bedzie lepsze, chyba ze masz dlugiego PCI na plycie (w krotkim slocie karta tez dziala, ale o pelnym 800mbps mozesz zapomniec)
[addsig]
KONTROLER
to drugie rozwiazanie pewnie bedzie lepsze, chyba ze masz dlugiego PCI na plycie (w krotkim slocie karta tez dziala, ale o pelnym 800mbps mozesz zapomniec)
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
KONTROLER
dzięki ;) Nie wiedziałem, że już są... Ale faqtycznie, o PCI należy zapomnieć.
Pozdro
Groover
KONTROLER
dzięki ;) Nie wiedziałem, że już są... Ale faqtycznie, o PCI należy zapomnieć.
Pozdro
Groover
nowe portale:
jak już, FireWire800 jest na razie tylko w Mac G5
Jest też w PowerBook G4. Ale nie wiem jak sie ma sprawa z innymi laptopami PC? Interesuje mnie karta dla mobilnego studia i nie wiem czy warto zawracać sobie głowę oczekiwaniem na Fireface 800?
pozdrawiam
Jest też w PowerBook G4. Ale nie wiem jak sie ma sprawa z innymi laptopami PC? Interesuje mnie karta dla mobilnego studia i nie wiem czy warto zawracać sobie głowę oczekiwaniem na Fireface 800?
pozdrawiam