PSP EasyVerb
Zainstalowalem sobie demo tego poglosu. Dlaczego on tak szumi(nie mowie o tych szumach co kilkanascie sekund) tylko w ogole przez caly czas szumi. Czy Wy tez mieliscie takie problemy czy to u mnie cos nie tak z systemem???
Re: PSP EasyVerb
mi nic nie szumi... a jakiej karty uzywasz?
...Zainstalowalem sobie demo tego poglosu. Dlaczego on tak szumi(nie mowie o tych szumach co kilkanascie sekund) tylko w ogole przez caly czas szumi. Czy Wy tez mieliscie takie problemy czy to u mnie cos nie tak z systemem???...
Zgadza sie.
Szum to ograniczenie demo.
(permanent low level noise (at about -60dBFS typically) and occasional 1 sec noise every 20 sec (at below -30dBFS typically).
Antoni Ozynski
PSP
Zgadza sie.
(permanent low level noise (at about -60dBFS typically) and occasional 1 sec noise every 20 sec (at below -30dBFS typically).
Antoni Ozynski
PSP
...mi nic nie szumi... a jakiej karty uzywasz?...
a to dziwne
ta wersja musi szumieć
walu
a to dziwne

ta wersja musi szumieć
walu
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
dopiero pozniej zakumalem, ze chodzi o demo... :)
nauczka, zeby uwazniej czytac posty
mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...
nauczka, zeby uwazniej czytac posty
mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...
......Zainstalowalem sobie demo tego poglosu. Dlaczego on tak szumi(nie mowie o tych szumach co kilkanascie sekund) tylko w ogole przez caly czas szumi. Czy Wy tez mieliscie takie problemy czy to u mnie cos nie tak z systemem???...
Zgadza sie.
Antoni Ozynski
PSP
...
Czy to troche nie przesada z tak duzym ograniczeniem wersji demo?Ten duzy szum co 20s wystarczajaco juz nie pozwala na wykorzystanie w jakichs projektach tej wtyczki..
Trudno jest mi nawet ocenic czy podoba mi sie brzmienie tego poglosu przy takim szumie..
Zgadza sie.
Antoni Ozynski
PSP
...
Czy to troche nie przesada z tak duzym ograniczeniem wersji demo?Ten duzy szum co 20s wystarczajaco juz nie pozwala na wykorzystanie w jakichs projektach tej wtyczki..
Trudno jest mi nawet ocenic czy podoba mi sie brzmienie tego poglosu przy takim szumie..
Trudno jest mi nawet ocenic czy podoba mi sie brzmienie tego poglosu przy takim szumie.....
Tak troche przesada. Zmienimy to w nowej wersji.
Chociaz uwazam ze troche Pan przeszadza twierdzac ze sie nie da
ocenic potencjalu w tej wtyczki.
Przypominam ze wersja komercyjna kosztuje tylko 199 PLN.
i mamy znizki edukacyjne dla studentow do 50%.
Antoni
Trudno jest mi nawet ocenic czy podoba mi sie brzmienie tego poglosu przy takim szumie.....
Tak troche przesada. Zmienimy to w nowej wersji.
Chociaz uwazam ze troche Pan przeszadza twierdzac ze sie nie da
ocenic potencjalu w tej wtyczki.
Antoni
Antoni
to przez moja ksywke pan o tym wspomnial ??

te 50% to kwestia negocjacji?
bo studentem jeszcze nie jestem... pytam z ciekawosci po prostu...
bo studentem jeszcze nie jestem... pytam z ciekawosci po prostu...
bardzo fajnie działajaca wtyczka..... prosta i mozna osiagnac dobre brzmienie, tylko ...... jedna sparawa mnie IRYTUJE .......szumi ? Jak diabli i to nie jest DEMO ..... nie mowie o szumach co 20 sec...