Domowe studio muzyczne?
To nie ja pisałem...
Faktycznie, mój bład.
KP
Faktycznie, mój bład.
KP
Re: Domowe studio muzyczne?
A co sądzisz o tym połączeniu
Terratec Phase 22
Yamaha MG 10/2 lub Phonic MM 1202 - Mam na oku jeszcze Behringer Eurorack UB1202 - doradź który lepszy
Behringer B-1
Nie wiem czy potrzebny jest do tego wszystkiego przedwzmacniacz ale chyba nie bo miksery posiadają je w sobie tak myslę
Cyba się zmieszczę w 2500 no powiedzmy 2700
Terratec Phase 22
Yamaha MG 10/2 lub Phonic MM 1202 - Mam na oku jeszcze Behringer Eurorack UB1202 - doradź który lepszy

Behringer B-1
Nie wiem czy potrzebny jest do tego wszystkiego przedwzmacniacz ale chyba nie bo miksery posiadają je w sobie tak myslę

Cyba się zmieszczę w 2500 no powiedzmy 2700

Byłbym zapomniał nie potrzebne mi są 2 mikrofony wystarczy jeden a mam zamiar używać tego wszystkiego do wgrywania wokali do gotowych podkładów.

...Byłbym zapomniał nie potrzebne mi są 2 mikrofony wystarczy jeden a mam zamiar używać tego wszystkiego do wgrywania wokali do gotowych podkładów.
...
Czyli jeszzce jedna osoba(z chyba juz kilku milionow osob w Polsce) bedzie robic zajebisty hip hop na sprzecie za 2000 zl????

Czyli jeszzce jedna osoba(z chyba juz kilku milionow osob w Polsce) bedzie robic zajebisty hip hop na sprzecie za 2000 zl????
GG: 3639545
haha, poezja mowiona rulez!
ludzie pomozcie! nikt z was nie mial stycznosci z Maya 7.1?
pisze tu, bonie ma sensu nowego tematu zakladac...
Pozdrawiam

ludzie pomozcie! nikt z was nie mial stycznosci z Maya 7.1?
pisze tu, bonie ma sensu nowego tematu zakladac...

Pozdrawiam
... bonie ma sensu nowego tematu zakladac...
I słusznie. Skorzystaj z wyszukiwarki.
[addsig]
I słusznie. Skorzystaj z wyszukiwarki.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
sory, nie pomyslalem... hehe
ale jak ktos ma ochote to piszcie!

ale jak ktos ma ochote to piszcie!

Jesteś pewien że potrzebujesz miksera ? Może po prostu wystarczy dobra karta i preamp lub gotowe studio w postaci E-mu 1820.
Czyli jeszzce jedna osoba(z chyba juz kilku milionow osob w Polsce) bedzie robic zajebisty hip hop na sprzecie za 2000 zl????...
wyluzuj troche stary! ciagle czytam u was na forum rużne obelgi na temat hip hopu,sam produkuje tą muzyke od 4 lat a słucham sam niewiem ile i wiem doskonale ze obecnie jest SHIT na naszym rynku ale niezapominajcie ze zawsze jest ktos,kto nierobi tego bo "inni robią". A co do "zajebistego sprzeetu" to zaczynalem i niemialem nawet tych 2000 i co mialem tego NIEDOTYKAĆ? a dzisiaj mam studio za 10razy tyle
nabralem doswiadczenia i jest coraz lepiej i niezamiezam przestawac tylko dlatego ze jest teraz na to moda
mnie to terz wcale niecieszy ale wkoncu to minie i zostana ci prawdziwi.
prosze tylko o odrobine szacunku i o niewrzucanie calego hip hopu do jednego worka!
każdy ma cos co KOCHA
ps.sory za bledy (to niedlatego ze jestem hiphopowcem)
jo!
wyluzuj troche stary! ciagle czytam u was na forum rużne obelgi na temat hip hopu,sam produkuje tą muzyke od 4 lat a słucham sam niewiem ile i wiem doskonale ze obecnie jest SHIT na naszym rynku ale niezapominajcie ze zawsze jest ktos,kto nierobi tego bo "inni robią". A co do "zajebistego sprzeetu" to zaczynalem i niemialem nawet tych 2000 i co mialem tego NIEDOTYKAĆ? a dzisiaj mam studio za 10razy tyle

prosze tylko o odrobine szacunku i o niewrzucanie calego hip hopu do jednego worka!
każdy ma cos co KOCHA
ps.sory za bledy (to niedlatego ze jestem hiphopowcem)

jo!
NIe koniecznie hip hop potrzebne mi to spzęcidło na użytek własny kapisz??
chcę powgrywać sobie playbacki a na zwykłym mikrofonie i sprzęcie na jakim tłukę imprezy nie wychodzi to za dobrze, więc pomyślałem o czymś takim. Nie jestem jakims inżynierem dźwięku żeby robić super wystrzałowe nagrania chodzi mi o coś na średnim poziomie tzn znośnego