Wasza ocena zespołu

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
lep
Wasza ocena zespołu

Post autor: lep » piątek 07 maja 2004, 09:44

Wmajowym eis w dziale przyślij nam swoje demo ukazało się nagranie zespołu bedu chciał bym poznać wasze zdanie na temat muzyki i technicznego zrealizowania jej. dzieki
www.homstudio.com.pl

Awatar użytkownika
spiker

Re: Wasza ocena zespołu

Post autor: spiker » piątek 07 maja 2004, 10:30

Mnie się podobało zdjęcie ) Bardzo.
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

Awatar użytkownika
vasyl

Post autor: vasyl » piątek 07 maja 2004, 10:44

hehe, po tym co spiker powiedzial, otwarlem eis...

fote to macie boska

jak sie nazywa kawalek, bo sciezka nr4 malo mi mowi, poniewaz kawalki sa jakos inaczej ponazywane, a w winnampie roznie mozna otworzyc...

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » piątek 07 maja 2004, 11:37

ponadto podobał mi się swego rodzaju "luzik" i dystans do granej muzyki. W takich przypadkach zwyczajnie widzę, że muzykom naprawdę podoba się własna muzyka i mają niej niezłą frajdę. W odróżenieniu od innych, cięższych demo-kawałków, gdzie czuję że muzycy pozują i wcale im ta muzyka nie leży. Odnosze wrażenie, że ktoś (lub coś) każe im tak grać, a gdyby oni sami o tym decydowali to graliby coś zupełnie innego.

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

Awatar użytkownika
vasyl

Post autor: vasyl » piątek 07 maja 2004, 11:43

...przesadzasz troche, watpie, aby ktos robil muzyke ktorej nie lubi.

nic na sile... jesli juz, to robia to by zapelnic czas (na przyklad grajac w jakiejs kapeli-tylko po to, by pograc)

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » piątek 07 maja 2004, 12:03

to prawie na to samo wychodzi. I tak jest to np. gitarzysta, który "musi" wkomponowac" sie w zastany pejzaż. Jego Koledzy (albo częściej jeden - Lider), narzucają formę i treść, a ponieważ wszyscy mają stosowny "heavy" image, więc nie wypada odstawać (nawet wyglądem).

Psychika ludzka jest kręta. Nie mówię że to źle, nie piętnuję też takiej artystycznej mimikry - już lepiej że ten gitarzysta gra trash, choć go nie lubi, niżby miał w ogóle nie grać. W mneijszych miastach często tak jest. Lepsza taka kapela niż żadna. Ale to że ludzie grają nie to co lubią - to ja to czuję. Ty najwyżej możesz mi nie wierzyć

Awatar użytkownika
lep

Post autor: lep » sobota 08 maja 2004, 01:10

dzieki za odpisy foto przerobił nasz bebnież. materiał na eis pochodzi sprzed 2 lat. obecnie nagrywamy nowy materiał na którym mam nadzieje nie zrobimy tylu błędów co na starym demo. jeżeli ktoś by chciał posłuchać całej płytki (18 utworów) to piszcie na homestudio@interia.pl .

cena płytki 6 zł + wysyłka. pozdrowki.
www.homstudio.com.pl

ODPOWIEDZ