SBLive - kx ASIO init error: no error
Jak chce wybrać sterwnik kx ASIO to mi się pokazuje
"kx ASIO init error : no error "
To samo było pod XP i pod 2000.
Kx'y to były pierwsze stery do karty w systemie, tzn że nie instalowałem wcześniej żadnych creativów ani nic innego.
Kx'y były instalowane wg zaleceń tzn tryb awaryjny itp.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to bardzo bym prosił o pomoc bo już mi ręce opadają.
ps. Proszę mnie tym razem nie zachęcać do przeszukiwania forum, bo przeszukałem i jedyny gość, który zadał pytanie takie jak moje nie doczekał się odpowiedzi
"Mam dziewiętnaście lat i chcę mieć Pana osobowość"
Re: SBLive - kx ASIO init error: no error
...
Kx'y to były pierwsze stery do karty w systemie, tzn że nie instalowałem wcześniej żadnych creativów ani nic innego.
ps. Proszę mnie tym razem nie zachęcać do przeszukiwania forum, bo przeszukałem i jedyny gość, który zadał pytanie takie jak moje nie doczekał się odpowiedzi
...
Moim zdaniem, na temat KX-ów powinno się zrobić oddzielne forum.
Ja też podchodziłem do instalacji chyba 3 razy, aż w końcu dałem se spokój. 3 razy musiałem reinstalować cały system. KXy instalowałem po uprzednim wyczyszczeniu sterów Creativ'a, jak i na goły Windows. I nic.
...
Moim zdaniem, na temat KX-ów powinno się zrobić oddzielne forum.
Ja też podchodziłem do instalacji chyba 3 razy, aż w końcu dałem se spokój. 3 razy musiałem reinstalować cały system. KXy instalowałem po uprzednim wyczyszczeniu sterów Creativ'a, jak i na goły Windows. I nic.
Ja to już mam w d**** te kx'y i tego poronionego SBlive. W ogóle to on mi chyba jakiś konflikt robił w kompie. Skoro nie moge sobie w realu pograć wypiąłem go w diabły i jade na karcie zintegrowanej - przy składaniu muzy to mi różnicy póki co nie robi - a system zaczął mi chodzić szybciej chyba z 30%. Dopóki nie odłożę na jakiegoś (pół)profesionala wystarczy w zupełności. Jednym zdaniem - SB Live to the lions :D :D (i ci co mi go sprzedali też :D:D)
Ja mam KXy i cały czas mam problemy bo w kompie dodatkowo karte TV mam i nigdy mi nie chodzi dźwięk a na zwykłych sterach creativa wszystko chodziło :/
aro - ruda ślaska
A ja mam SBlive i kxy i wszystko mi chodzi
Zainstalowalem bez problemow i bez problemow mi system chodzi i wszystko inne. Moze sciagnij sobie najnowsze kx ? powodzenia
ps. polecam ten temat.
[Post edytowany przez Admina w dniu 05/05/2004]

ps. polecam ten temat.
[Post edytowany przez Admina w dniu 05/05/2004]
Wszyscy widoznie macie za nowe komputery:-)
Ja mam Duron 850 na płycie ECS (lipa jakiej mało) do tego SB Audigy Platinum i zero ale to zero problemów nagrywam cztery ślady jednocześnie i jest luz. Do tego obsługa VSTi. Aha wszystko na Kx'ach.
Ja mam Duron 850 na płycie ECS (lipa jakiej mało) do tego SB Audigy Platinum i zero ale to zero problemów nagrywam cztery ślady jednocześnie i jest luz. Do tego obsługa VSTi. Aha wszystko na Kx'ach.
Nie ma co
Hehe. A ja juz nic nie powiem bo ręce mi opadły. Nawet był specjalny wątek w którym była instalacja krok po kroku. Myslę że te sterowniki po prostu wybieraja sobie u kogo chcą działać, a u kogo nie. Taka ruska magia.
...Hehe. A ja juz nic nie powiem bo ręce mi opadły. Nawet był specjalny wątek w którym była instalacja krok po kroku. Myslę że te sterowniki po prostu wybieraja sobie u kogo chcą działać, a u kogo nie. Taka ruska magia....
Hmm, śledząc twoje poprzednie posty na temat kX'ów, kto jak kto ale Ty zawsze byłeś zadowolony z tych sterów. Co się stało?
U mnie wszystko śmiga na w2k i kX3537, dwie karty SBLive i APS, płyta może nie najnowsza - BX133 - ale chyba stabilna bo klopotów wszelakich brak.
PITmaster
Hmm, śledząc twoje poprzednie posty na temat kX'ów, kto jak kto ale Ty zawsze byłeś zadowolony z tych sterów. Co się stało?
U mnie wszystko śmiga na w2k i kX3537, dwie karty SBLive i APS, płyta może nie najnowsza - BX133 - ale chyba stabilna bo klopotów wszelakich brak.
PITmaster
......Hehe. A ja juz nic nie powiem bo ręce mi opadły. Nawet był specjalny wątek w którym była instalacja krok po kroku. Myslę że te sterowniki po prostu wybieraja sobie u kogo chcą działać, a u kogo nie. Taka ruska magia....
Nic - dalej jestem zadowolony, nawet coraz bardziej. Ręce mi opadają jak czytam posty kolejnych nieszczęśników którzy mimo forum kX i naszych usilnych starań wciąż mają te same kłopoty.
Nic - dalej jestem zadowolony, nawet coraz bardziej. Ręce mi opadają jak czytam posty kolejnych nieszczęśników którzy mimo forum kX i naszych usilnych starań wciąż mają te same kłopoty.
.........Hehe. A ja juz nic nie powiem bo ręce mi opadły. Nawet był specjalny wątek w którym była instalacja krok po kroku. Myslę że te sterowniki po prostu wybieraja sobie u kogo chcą działać, a u kogo nie. Taka ruska magia....
Nic - dalej jestem zadowolony, nawet coraz bardziej. Ręce mi opadają jak czytam posty kolejnych nieszczęśników którzy mimo forum kX i naszych usilnych starań wciąż mają te same kłopoty....
Przeglądając forum w poszukiwaniu info o kxach zrozumiałem dlaczego pan cichydd mnie objechał za pytanie o stery do SBliva - ten gość to ma cierpliwość :D:D. Ale mimo zastosowania wszystkich zaleceń - kicha, a o "moim" błędzie nigdzie ani słychu. Przegrzebałem cały net i znalazłem coś na jakimś forum włoskim (sic!) czy jakimś tego typu. Widocznie Bóg tak chciał
Interludium - mój SBlive właśnie poszedł na allegro - kasa za niego będzie pierwszą lichą cegiełką na zbudowanie funduszy na coś bardziej fachowego :]
Nic - dalej jestem zadowolony, nawet coraz bardziej. Ręce mi opadają jak czytam posty kolejnych nieszczęśników którzy mimo forum kX i naszych usilnych starań wciąż mają te same kłopoty....
Przeglądając forum w poszukiwaniu info o kxach zrozumiałem dlaczego pan cichydd mnie objechał za pytanie o stery do SBliva - ten gość to ma cierpliwość :D:D. Ale mimo zastosowania wszystkich zaleceń - kicha, a o "moim" błędzie nigdzie ani słychu. Przegrzebałem cały net i znalazłem coś na jakimś forum włoskim (sic!) czy jakimś tego typu. Widocznie Bóg tak chciał
Interludium - mój SBlive właśnie poszedł na allegro - kasa za niego będzie pierwszą lichą cegiełką na zbudowanie funduszy na coś bardziej fachowego :]