Monitory bliskiego pola za ok. 2000zł ?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
MB
Re: Monitory bliskiego pola za ok. 2000zł ?

Post autor: MB » środa 28 kwie 2004, 00:08

...Weź po uwagę SPIRIT Absolute Zero (nie są ekranowane), za takie pieniądze warte zainteresowania ...

Bez sensu - te Spirity to Absolutnie Zero Basu, więc do techno nie nadają się zupełnie. Zresztą podobnie jak Near05 ze swoim rozmiękczonym plastikowym brzmieniem jak ze starego patefonu. Za te pieniądze zdecydowanie i bezdyskusyjnie Alesisy są najlepszą propozycją.

SHIVOO
Kontakt:

Post autor: SHIVOO » środa 28 kwie 2004, 10:05

......Weź po uwagę SPIRIT Absolute Zero (nie są ekranowane), za takie pieniądze warte zainteresowania ...

Bez sensu - te Spirity to Absolutnie Zero Basu, więc do techno nie nadają się zupełnie. Zresztą podobnie jak Near05 ze swoim rozmiękczonym plastikowym brzmieniem jak ze starego patefonu. Za te pieniądze zdecydowanie i bezdyskusyjnie Alesisy są najlepszą propozycją....

Nie mam już wątpliwości. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Choć wiem że 2000 to niewygórowana cena jak na sprzęt o takim a nie innym przeznaczeniu, to dla mnie jest to kwota niebagatelna.

Awatar użytkownika
ovca

Post autor: ovca » środa 28 kwie 2004, 11:13

Jednak alesisy są lepszym wyborem w tym przedziale cenowym- tym bardziej, że jest na nie bardzo dobra promocja! ...

gdzie ta promocja?
Jestem muzykiem; gram na skrzypcach el., klawiszach, gitarze... zapraszam na moja strone: www.ovca.republika.pl oraz strone zespolu BORDERLINE: www.borderline.art.pl !!!

SHIVOO
Kontakt:

Post autor: SHIVOO » środa 28 kwie 2004, 11:42

...Jednak alesisy są lepszym wyborem w tym przedziale cenowym- tym bardziej, że jest na nie bardzo dobra promocja! ...

gdzie ta promocja?...

Promocja to podobno tutaj, ale to co oni mają za bałagan na stronie woła o pomstę do niebios !

http://www.musiccenter.pl/?s=one&i=2483

jeszcze tutaj niewiele drożej (i chyba pewniej)

http://www.lauda-audio.pl/prod/1336/503.htm

Awatar użytkownika
Dividian

Post autor: Dividian » środa 28 kwie 2004, 13:12

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

http://www.musiccenter.pl/?s=one&i=2483

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Dzwoniłem do nich dzisiaj i będą na 100% w połowie przyszłego tygodnia...

I z tego co wiem będą w tej samej cenie (już po wejściu do UE)

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Promocja to podobno tutaj, ale to co oni mają za bałagan na stronie woła o pomstę do niebios !

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nie wiem o co ci chodzi z tą stroną.... wg. mnie jest ok...

wszystko na swoim miejscu i wogóle....

pozatym z kolesiami naprawdę można pogadać...!!!!

pozdro

SHIVOO
Kontakt:

Post autor: SHIVOO » środa 28 kwie 2004, 13:35

pozdro

...

Piszą o obniżce 50 % - czy to oznacza (na zdrowy rozum) że te monitory kosztowały 3900 ?

Wcześniej mieli taką wpadkę gdy na tej samej stronie w jednym miejscu napisane było 150 taniej, a pod spodem 100 ... Teraz już to poprawili.

Curz, błondzenie żeczom ludzkom jest

pozdro

Awatar użytkownika
Token_Ring

Post autor: Token_Ring » środa 28 kwie 2004, 17:45

Piszą o obniżce 50 % - czy to oznacza (na zdrowy rozum) że te monitory kosztowały 3900 ?

Wcześniej mieli taką wpadkę gdy na tej samej stronie w jednym miejscu napisane było 150 taniej, a pod spodem 100 ... Teraz już to poprawili.

"Ale to już było":

http://www.eis.com.pl/virtual/modules.php?op=modload&name=Forum&file=viewtopic&topic=4329&forum=8

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka

Awatar użytkownika
Dividian

Post autor: Dividian » środa 28 kwie 2004, 19:05

zapomniałem że nieomylni żyją pośród nas....!?!?!!!!

Byłem w tym sklepie, rozmawiałem z ludźmi, i uważam że jest to jeden z najlepszych sklepów z jakimi miałem do czynienia....

Nie chcę nikogo usprawiedliwiać ale traktowanie sarkastyczne ludzi tam pracujących to trochę lipa... z całą pewnością nie jeden mógłby się czegoś od nich nauczyć...

Oczywiście po wejściu do UE wszystko się wyklaruje... na rynku zostaną najlepsi...

pozdro

SHIVOO
Kontakt:

Post autor: SHIVOO » środa 28 kwie 2004, 20:29

Nie znam tych ludzi. Jeśli twierdzisz że są fachowi - nie wątpię. Możliwe że to nie oni edytują swoją stronę, to normalne. Myślę że czas skończyć ten wątek.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ