na darmowy juz nie licze bo jedynu ktory jest, u mnie nie dziala (moze to kwestia probkowania 48kHz na sb audigy...)
w sofcie owym chcialbym korzystac z instrumentow Vsti, wtyczek vst... czasem z loopow, czasem z syntezatora midi.Dogrywalbym tez gitary przez V-ampa 2... Jesli chodzi o interfejs wolalbym cos w stylu cubase niz w stylu fruity... myslalem nad cubasis, cena ok ale niestety tylko 2 inserty na kanal to dla mnie nieco malo....
Mysle o zakupie po wakacjach...
z gory thx :)
pozdro. t0m
aa, o najwazniejszym zapomnialem, konieczna obsluga Creative ASIO no chyba ze to standard juz.
Sekwencer audio/video?
w sofcie owym chcialbym korzystac z instrumentow Vsti, wtyczek vst... czasem z loopow, czasem z syntezatora midi.Dogrywalbym tez gitary przez V-ampa 2... Jesli chodzi o interfejs wolalbym cos w stylu cubase niz w stylu fruity... myslalem nad cubasis, cena ok ale niestety tylko 2 inserty na kanal to dla mnie nieco malo....
aa, o najwazniejszym zapomnialem, konieczna obsluga Creative ASIO no chyba ze to standard juz.
Cubase SE bylby niezly - ma 5 insertow, 16VSTi . Cena 675zl
Cubase SE bylby niezly - ma 5 insertow, 16VSTi . Cena 675zl
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Re: Sekwencer audio/video?
a jest cos tanszego o podobnych mozliwosciach ? :)
...a jest cos tanszego o podobnych mozliwosciach ? :)...
Chyba nie znajdziesz nic tanszego, a ta cena to naprawde niewiele jak za mozliwosci Cubase SE.
Chyba nie znajdziesz nic tanszego, a ta cena to naprawde niewiele jak za mozliwosci Cubase SE.
http://www.frieve.com - japoński projekt darmowego (jest też wersja płatna) sequencera audio/midi (asio, vst)
...http://www.frieve.com - japoński projekt darmowego (jest też wersja płatna) sequencera audio/midi (asio, vst)...
no wlasnie ten soft na moim sb audigy nie chodzi.... tzn chodzi, ale nagrywa z trzaskami niezlymi....
no wlasnie ten soft na moim sb audigy nie chodzi.... tzn chodzi, ale nagrywa z trzaskami niezlymi....