Line6 Spider II

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
cichydd
Re: Line6 Spider II

Post autor: cichydd » czwartek 15 kwie 2004, 14:33

Ostatnio wyciagnałem takie brzmienia z Amplitube że naprawdę dobrze widzę przyszłość symulacji . Co prawda - innych dobrych nie słyszałem ale...

I nie chodzi tu o brzmienia a'la Mesa, które są sztuczne i syntetyczne same w sobie i własciwie to juz sporo urzadzeń swietnie je nasladuje tylko o rozwibrowane stare soundy a'la Marshall Plexi.

Awatar użytkownika
Zone

Post autor: Zone » czwartek 15 kwie 2004, 16:50

Mam czasami okazję współpracować z tą corVettą. Ja się tam nie znam, bo choć gram na gitarze, to jeśli o mnie chodzi mogę grać na byle czym, choć zawsze lepsze jest lepsze :) Ale ten wzmacniacz to fajowa rzecz, bardzo giętka jeśli chodzi o współpracę. Brzmienia świetne, sterowane to to softem, możliwośći brzmieniowe - mucha nie siada, więc bomba. Znajomy wymienił ostatnio system na ten z Vetta II i mówi, że jest jeszcze lepiej. Muszę sprawdzić, choć moje lenistwo sprawia, że 8 km to wieczność... :)

Pozdrawiam/Zone
Sanok

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » czwartek 15 kwie 2004, 18:21

...dzieki za info i teraz last question na tema tego spidera II line 6 jak wypadaja przestery z tego pieca w porownaniu do boss gt-6 .

Pozdro

MIKI...

Mulitefekt Bossa są dość dobre, ale w porównaniu z symulatorami Line6 to nie istnieją Naprawdę Line6 zrobił kawał dobrej roboty. Miałem kiedyś różne Bossy, DigiTechy itd., ale Line6 to pełen profesjonalizm. Jestem użytkownikiem PODa XT i jestem bardzo zadowolony, a ten Spider ma brzmienia na tym samym poziomie, więc jak dla mnie jest wart zainteresowania.
[addsig]
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
miki76

Post autor: miki76 » piątek 16 kwie 2004, 11:39

DZIEKI ZA INFO I MUSZE TEZ NAGRODZIC POCHWALA DYSTRYBUTORA LINE 6 W POLSCE ZE WZGLEDU NA SZYBKA REAKCJE POPROSILEM ABY SPRZET TAKOWY ZNALAZL SIE W JAKIMS SKLEPIE MUZYCZNYM BLISKO MNIE CELEM SPRAWDZENIA I KU MEMU ZDZIWIENIU OTZRYMALEM TEL ZE SKLEPU MUZYCZNEGO ZE JUZ JEST GLOWA I PACZKA I ZAPRASZAJA NA TESTY TAK SIE POWINNO DBAC O KLIENTA POLECAM DYSTRYBUTORA LINE 6 LAUDA AUDIO
Muzyk, początkujący realizator (HOME RECORDING)

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » piątek 16 kwie 2004, 12:53

Jak przetestujesz ten sprzęt to podziel się ważeniami.

Jeśli chodzi o Lauda-Audio, to uważam, że to jedne z najbardziej dbający dystrybutorów

[addsig]
gadu-gadu 4021735

ODPOWIEDZ