Ametria - co wam się podobało ?
acha, moze z policzeniem glosow poczekac, bo cos malo ich

Re: Ametria - co wam się podobało ?
Zajebisty remix zrobił browncube ciekawe czemu nie dostał nagrody.
A tak właściwie poza marginesem może ktos mi powiedziec co to właściwie jest ten "browncube"?
Czy to chłopaki z Ametrii zrobili sobie sami taki remix i dodali na płytke?
A tak właściwie poza marginesem może ktos mi powiedziec co to właściwie jest ten "browncube"?
Czy to chłopaki z Ametrii zrobili sobie sami taki remix i dodali na płytke?
-
...Zajebisty remix zrobił browncube ciekawe czemu nie dostał nagrody.
Czy to chłopaki z Ametrii zrobili sobie sami taki remix i dodali na płytke?...
Hej postuje dzisiaj pierwszy raz na forum eis
Ok a na poważnie wydaje mi sie ze Ametria- browncube to oryginalna wersja kawałka zrobiona przez Ametrie tak dla porównania moze albo pokazania jak Oni to zrobili bo kawałek wyraźnie odstaje od reszty konkursowiczów.
Jeżeli tak ma wyglądać cała płyta to kupuje w ciemno.
Może ktos z zespołu sie odezwie i opowie o kulisach powstania tego remixu?
Ametria - browncube !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czekam na płytke!!!!!!!!!!!!!
Czy to chłopaki z Ametrii zrobili sobie sami taki remix i dodali na płytke?...
Hej postuje dzisiaj pierwszy raz na forum eis

Ok a na poważnie wydaje mi sie ze Ametria- browncube to oryginalna wersja kawałka zrobiona przez Ametrie tak dla porównania moze albo pokazania jak Oni to zrobili bo kawałek wyraźnie odstaje od reszty konkursowiczów.
Jeżeli tak ma wyglądać cała płyta to kupuje w ciemno.
Może ktos z zespołu sie odezwie i opowie o kulisach powstania tego remixu?

Ametria - browncube !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czekam na płytke!!!!!!!!!!!!!
witam wszystkich
dziekujemy za zainteresowanie remiksem zespołu browncube
nazywam sie rafał jujka jestem członkiem zespołu browncube
remix jest praca zbiorowa całego zespołu browncube
skład zespołu :
haratan - gitara
jang - garki
yo2 - rap
dj jooya - scrach, synth, gitara basowa
nie mamy nic wspólnego z zespołem ametria
poprostu przez pomyłke jako zwyciezca został wskazany rafał jujka zamiast całego zespołu browncube
http://brown-cube.mp3.com.pl
dziekujemy za zainteresowanie remiksem zespołu browncube
nazywam sie rafał jujka jestem członkiem zespołu browncube
remix jest praca zbiorowa całego zespołu browncube
skład zespołu :
haratan - gitara
jang - garki
yo2 - rap
dj jooya - scrach, synth, gitara basowa
nie mamy nic wspólnego z zespołem ametria

http://brown-cube.mp3.com.pl
dla mnie browncube to mistrzowski remiks
słuchałam go chyba z 20 razy po informacji ze jest to zespołowa praca
teraz wiem dlaczego tak odbiega od reszty
browncubowcy moze wiecej szczegółów jak powstał ten remix - prosze
jezeli wasza muzyka jest jak ten remix jestem wasza fanką
pozdrawiam serdecznie
słuchałam go chyba z 20 razy po informacji ze jest to zespołowa praca
teraz wiem dlaczego tak odbiega od reszty
browncubowcy moze wiecej szczegółów jak powstał ten remix - prosze

jezeli wasza muzyka jest jak ten remix jestem wasza fanką
pozdrawiam serdecznie
a wiec tak
zaczeło sie od tego ze gitarzyscie nie pasowało tempo więc trzeba było cosik z tym zrobić
więc dj jooya na warsztacie postawił orginalne mp3 gitary i basu poprzecinał je za pomoca opcji cut i przypisał takie plasterki do nutek potem zrobił kwantyzację i recznie poprawił to co nie pasowało
razem z gitarzysta ustatlilismy tempo chyba na 95 bpm , wtedu wkroczył do akcji jang i wystukał bit w midasie
próbki garów powycinalismy z płytki zespołu STAIND
potem haratan nasz gitarzysta dodał dodał temat w stylu lo-fi to zainspirowało dj jooye do ułozenia parti klawiszowej
no i wkroczył wtedy yo2 - ułożył tekst, zapielismy mikrofon shure pg57 do sb live! i nagralismy rap naszego kochanego wokalisty
a na koniec dla smaku wycielismy wokal ICE CUBE i dodalismy w dwóch miejscach remiksu
tak przygotowany remiks trafił na uszy dj jooya - który ustawił proporcje miksu zrobił mixdawn
i to na tyle .................
zaczeło sie od tego ze gitarzyscie nie pasowało tempo więc trzeba było cosik z tym zrobić
więc dj jooya na warsztacie postawił orginalne mp3 gitary i basu poprzecinał je za pomoca opcji cut i przypisał takie plasterki do nutek potem zrobił kwantyzację i recznie poprawił to co nie pasowało
razem z gitarzysta ustatlilismy tempo chyba na 95 bpm , wtedu wkroczył do akcji jang i wystukał bit w midasie
próbki garów powycinalismy z płytki zespołu STAIND
potem haratan nasz gitarzysta dodał dodał temat w stylu lo-fi to zainspirowało dj jooye do ułozenia parti klawiszowej
no i wkroczył wtedy yo2 - ułożył tekst, zapielismy mikrofon shure pg57 do sb live! i nagralismy rap naszego kochanego wokalisty
a na koniec dla smaku wycielismy wokal ICE CUBE i dodalismy w dwóch miejscach remiksu
tak przygotowany remiks trafił na uszy dj jooya - który ustawił proporcje miksu zrobił mixdawn
i to na tyle .................

Uważam, że ta cisza to objaw chyba małego zainteresowania całą zabawą, bo jak pamiętamy na początku było wielu przeciwników Ametria. Mimo wszystko ja również zachęcam do typowania.
Pozdrawiam/Zone
Pozdrawiam/Zone
Sanok
.........Mayu, to Twoj remix?? dopiero teraz sie skapowalem...
...
Tak się akurat złożyło
fajnie Ci wyszlo... jest inny od pozostalych i to mi sie podoba hehe
...
Dzięki wszystkim tym, którym się podobał, ja jednak składam wielki ukłon w stronę Browncube, bo jak już pisałem wcześniej, to oni zrobili naprawdę w dechę ten Remix, dla mnie No1. A dzisiaj całkowicie mnie rozwaliło to, że to jednak był konkursowy Remix a nie na zlecenie Ametrii. Kłaniam

Tak się akurat złożyło

fajnie Ci wyszlo... jest inny od pozostalych i to mi sie podoba hehe
...
Dzięki wszystkim tym, którym się podobał, ja jednak składam wielki ukłon w stronę Browncube, bo jak już pisałem wcześniej, to oni zrobili naprawdę w dechę ten Remix, dla mnie No1. A dzisiaj całkowicie mnie rozwaliło to, że to jednak był konkursowy Remix a nie na zlecenie Ametrii. Kłaniam

Bolesławiec, dolnośląskie
dzieki mayu w imieniu całego zespołu za miłe słowa
powiem ci szczerze ze mi najbardziej sie podoba remiks mariusza broszko
szczególnie od 2 minuty 27 sekundy
fajny patent tam jest zastosowany - chetnie poznałbym szczegóły jak powstała ta część
powiem ci szczerze ze mi najbardziej sie podoba remiks mariusza broszko
szczególnie od 2 minuty 27 sekundy
fajny patent tam jest zastosowany - chetnie poznałbym szczegóły jak powstała ta część

zgadzam sie z przedmowca hehe... fajny patent
w czym robiles ten remix mayu? (jezeli spytac mozna
)