Wtyczki PSP

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
zabojad
Re: Wtyczki PSP

Post autor: zabojad » sobota 03 kwie 2004, 01:30

.....

A co z edycją destrukcyjną ? Oryginalny WAV do archiwizacji a obrobiony w projekt. Chyba że zawsze kręcisz EQ do ostatniej chwili....

Otoz to....moim marzeniem jest krecenie do konca...

Ale widze, ze to chyba niemozliwe.

Czy ktos moglby odpowiedziec na pytanie - o ile mniej procesozerny jest korektor CUBUSIOWY od takeigo MASTERQ??

Ktos wspomnial, ze werbel mozna podrobic eq ccbusiowym a najwazniejsze slady zaj.....wtyczka jaka ponoc jest MASTERQ?? Tylko dla mnie werbel jest jednym z najwazniejszych sladow. Chyba, ze chodzilo tu o podciecie samego dolu - jakims filtrem czy mniej zaawansowanym narzedzien - ot tak - uciac i wyrzucic - niewazne czym - bo no i tak tego ucietego juz nie slychac

Mysza chcialbym kiedys byc tak dobry jak Ty i przynajmniej polowe sladow zostawic w spokoju - nie zapinac na nie EQ...Moze kiedys osiagne ten poziom

GG: 3639545

Awatar użytkownika
PSP
Kontakt:

Re: Wtyczki PSP

Post autor: PSP » sobota 03 kwie 2004, 09:09

> Otoz to....moim marzeniem jest krecenie do konca...

> Ale widze, ze to chyba niemozliwe.

Moze jednak jest mozliwe przy rozsadnym uzywaniu wtyczek. Naprawde wlaczenie MasterQ wszedzie to troche jak uzywanie koparki do kopania dolkow w ogrodku

> Czy ktos moglby odpowiedziec na pytanie - o ile mniej procesozerny >jest korektor CUBUSIOWY od takeigo MASTERQ??

Nie sprawdzalem ale pewnie z 5 razy szybszy jest.

> Ktos wspomnial, ze werbel mozna podrobic eq ccbusiowym a najwazniejsze slady zaj.....wtyczka jaka ponoc jest MASTERQ?? Tylko dla mnie werbel jest jednym z najwazniejszych sladow. Chyba, ze chodzilo tu o podciecie samego dolu - jakims filtrem czy mniej zaawansowanym narzedzien - ot tak - uciac i wyrzucic - niewazne czym - bo no i tak tego ucietego juz nie slychac

Tak, chodzilo mi o podciecie niskich czestotliwosci na sciezce werbla jako przyklad, gdzie naprawde wystarczy przyzwoity a jednoczesnie ekonomiczny korektor. To samo dotyczy wielu drugo planowych sciezek, gdzie czesto wystarcza naprawde drobne korekcje aby uzyskac porzadny efekt.

Pozdrawiam,

MW

ODPOWIEDZ