Czy to forum upadło ? Jeśli tak to czy towarzystwo się gdzieś przeniosło ?
Forum Mixer
Re: Forum Mixer
...Czy to forum upadło ? Jeśli tak to czy towarzystwo się gdzieś przeniosło ?
...
..wszyscy poczuli wiosne...
[addsig]
...
..wszyscy poczuli wiosne...

[addsig]
-->play your reason system<--
Ciekawe spostrzeżenia ale niestety ja je potwierdzam, mam dokładnie takie same...i nie wime co się dzieje ale być może zbyt duża ilość " pytań " spowodowała że odechciało im się gadać...prawdą jest również że baaardzo często powtarzają się pytania zwłaszcza te dotyczące dywagacji nad sprzętem co i tak nie ma zbyt dużego sensu. Ale ja mam nadzieję że jeszcze wrócą a ludzie zadający " pytania " przestaną to robić
P.S. ludzie zadający " pytania " - laicy więksi ode mnie
P.S. ludzie zadający " pytania " - laicy więksi ode mnie

...:: Łódź ::...
Ale ja pytałem o forum MIXER. Takie na którym umieszczało się swoje kawałki. Był kiedyś do niego link na stronie głównej i pytam czy to jeszcze istnieje.

... Ale ja pytałem o forum MIXER. Takie na którym umieszczało się swoje kawałki. Był kiedyś do niego link na stronie głównej i pytam czy to jeszcze istnieje.
...
http://www.grimsite.com/forum/index.php

Ja tam zaglądam od czasu do czasu, ale faktem jest, że na wielu Forach obecnie panuje zastój.
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
... Ale ja pytałem o forum MIXER. Takie na którym umieszczało się swoje kawałki. Był kiedyś do niego link na stronie głównej i pytam czy to jeszcze istnieje.
...
UPS
przynajmniej było śmiesznie a ja nie będe postował o takich godzinach i będę czytał uważniej :)

UPS

...:: Łódź ::...
...
Tyle bylo krzyku o mozliwosc zamieszczania i oceniania swoich produkcji....Jesli z jakis przyczyn nie chcecie zamieszczac tam swoich "dziel" to przeciez mozna chociaz zabrac czynny udzial w ocenianiu!To nic nie kosztuje....
ps.Forum Mixer posiada 86 zarejestrowanych uzytkownikow,czyzby wszyscy zapadli w sen zimowy
czas na pobudke....
[addsig]
...
Tyle bylo krzyku o mozliwosc zamieszczania i oceniania swoich produkcji....Jesli z jakis przyczyn nie chcecie zamieszczac tam swoich "dziel" to przeciez mozna chociaz zabrac czynny udzial w ocenianiu!To nic nie kosztuje....

ps.Forum Mixer posiada 86 zarejestrowanych uzytkownikow,czyzby wszyscy zapadli w sen zimowy

[addsig]
-->play your reason system<--
No właśnie tyle było krzyku o zamieszczanie swoich kawałków na forum, a teraz nic. Zapraszam wszystkich na forum Mixer i na forum dzwiek.org, które jest bardzo fajne
[addsig]

[addsig]
gadu-gadu 4021735