hmmm albo ja cos zle rozumiem albo nie wiem. Podam przyklad, spectral delay, dziala zarowno jako autonomiczny stuff i jako wtyczka. No chyba ze traktujesz to nie jako wtyczke tylko VSTi... ...
To chyba oczywiste, że procesor sygnału można podwójnie zrealizować: jako program samodzielny oraz jako wtyczkę. Po instalacji to są dwa zupełnie różne (i różnie uruchamiane) pliki wykonywalne: pierwszy to exe, drugi to dll. Co tylko potwierdza to, co napisałem wcześniej.
Wtyczka stand-alone podobna do Auto Filter Ableton Live
Re: Wtyczka stand-alone podobna do Auto Filter Ableton Live
racja :) choc zawsze myslalem ze dll jest biblioteka nie plikiem wykonywalnym. Jeszcze musze sie duuuzo nauczyc :/
...a o jakiej pan wtyczce mysli....??
...albo ze mna jest cos nie tak albo zloze reklamacje u producenta ale przejrzalem wszystkie wtyczki w Acid i nie znalazlem w zadnej automatyki cut off.....
[addsig]
...
...a o jakiej pan wtyczce mysli....??
...albo ze mna jest cos nie tak albo zloze reklamacje u producenta ale przejrzalem wszystkie wtyczki w Acid i nie znalazlem w zadnej automatyki cut off.....

[addsig]
-->play your reason system<--
...albo ze mna jest cos nie tak albo zloze reklamacje u producenta [...]
Faktycznie, jedno albo drugie.
Wtyczka Resonant Filter jest w sekcji Automatable, ale również Track Optimized, Sonic Foundry i All
Faktycznie, jedno albo drugie.
Wtyczka Resonant Filter jest w sekcji Automatable, ale również Track Optimized, Sonic Foundry i All
..no rzeczywiscie jest, a nie bralem jej tylko pod uwage bo jej brzmienie mnie nie zadowala...(wiem wiem pytanie bylo o automatyke...
)
[addsig]
..no rzeczywiscie jest, a nie bralem jej tylko pod uwage bo jej brzmienie mnie nie zadowala...(wiem wiem pytanie bylo o automatyke...

[addsig]
-->play your reason system<--