Które słuchawki kupić ?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
lukpcn
Które słuchawki kupić ?

Post autor: lukpcn » piątek 12 mar 2004, 14:03

Sennheiser HD 200 czy moze AKG-66

albo SENNHEISER EH-2200

lub Monacor MD-6200

Do tworzenia muzyki od elektronicznej po orkiestre... kasy na te z wyzszej polki nie mam.....

pomóżcie coś wybrać

pozdrawiam

Łukasz

[Post edytowany przez Admina w dniu 12/03/2004]

Awatar użytkownika
belcanto

Re: Które słuchawki kupić ?

Post autor: belcanto » piątek 12 mar 2004, 14:46

...Do tworzenia muzyki od elektronicznej po orkiestre... kasy na te z wyzszej polki nie mam.....

pomóżcie coś wybrać

pozdrawiam

Łukasz

Cześć Łukasz - zdecyduj się na AKG 66 nie są aż takie drogie, a śmiało ci wystarczą...Monitorów ci nie zastąpią ale to zawsze coś niż nic. Nie ma sensu kupować drogich słuchawek...

Awatar użytkownika
PSP
Kontakt:

Post autor: PSP » piątek 12 mar 2004, 16:51

......Do tworzenia muzyki od elektronicznej po orkiestre... kasy na te z wyzszej polki nie mam.....

pomóżcie coś wybrać

pozdrawiam

Łukasz

Przede wszystkim zaufaj swoim uszom. Wez wzorcowe Twoim zdaniem nagrania do sklepu, gdzie bedziesz mogl posluchac jak to naprawde gra, moze sie okazac, ze typowe sluchawki domowe renomowanej firmy brzmia znacznie gorzej (za podobne albo wyzsze pieniadze) niz kontrukcja dedykowana studiom nagraniowym.

Osobiscie nie polecam do miksow sluchawek zamknietych, za to swietnie izoluja przy nagraniach mikrofonowych.

Pozdrawiam,

Mateusz Wozniak

PSPaudioware.com

Awatar użytkownika
flove

Post autor: flove » sobota 13 mar 2004, 11:57

.........Do tworzenia muzyki od elektronicznej po orkiestre... kasy na te z wyzszej polki nie mam.....

pomóżcie coś wybrać

pozdrawiam

Łukasz

Przede wszystkim zaufaj swoim uszom. Wez wzorcowe Twoim zdaniem nagrania do sklepu, gdzie bedziesz mogl posluchac jak to naprawde gra, moze sie okazac, ze typowe sluchawki domowe renomowanej firmy brzmia znacznie gorzej (za podobne albo wyzsze pieniadze) niz kontrukcja dedykowana studiom nagraniowym.

Osobiscie nie polecam do miksow sluchawek zamknietych, za to swietnie izoluja przy nagraniach mikrofonowych.

Pozdrawiam,

Mateusz Wozniak

PSPaudioware.com...

elo :) ... osobiście przez dłuższy czas używałem różnych zamkniętych technics'ów ( raczej tych ze "środkowej półki" ) a teraz właśnie przesiadłem sie na akg k66 i GORĄCO POLECAM !! różnica moim zdaniem jest znaczna choć nieco brak jest w nich środka ( ale cóż nie wszystko można mieć ) - cena tez dobra bo jakieś 190-200zl. Jeżeli masz kase to raczej polecam ci model 240 studio - tyle że jest to wydatek min.700zl pozdro.;)

ODPOWIEDZ