Logic5.1 + KX - konfiguracja

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
mjuzik
Logic5.1 + KX - konfiguracja

Post autor: mjuzik » środa 03 mar 2004, 11:52

Z driverami SB Live nie było żadnych problemów, no ale latencja była beznadziejna... Po zainstalowaniu KX Logic wariuje... W ustawieniach Asio I/O wejść mogę mieć tylko MAX w efekcie czego czasem nie mam żadnych (?) albo tylko 16 z przypisaniem na kolejną ścieżkę w mixerze kolejnych wejść w związku z czym mam wylko 16 śladów z aktywnym wejściem... Wyjść mogę mieć ile chcę... Druga rzecz: podczas próby przypisania którejś ze ścieżek wirtualnego instrumentu w oknie arrange Logic się wyłącza, jednak w mixerze instrument można otworzyć... Jeśli ktoś ma jakis pomysł proszę o pomoc. Pozdrowionka
Kompozytor, aranżer, pianista.

Awatar użytkownika
cichydd

Re: Logic5.1 + KX - konfiguracja

Post autor: cichydd » czwartek 04 mar 2004, 11:37

Logic dość dziwnie przypisuje wirtualne I/O od kX. W sumie to trzeba uaktywnic wszystkie i sprawdzać gdzie co jest. W każdym razie działa i nic się nie wywala ( nie powinno ) Któraś z wersji właśnie w okolicach 5 - 5.1 czy 5.2 też mi krzaczyła.

Awatar użytkownika
cichydd

Re: Logic5.1 + KX - konfiguracja

Post autor: cichydd » czwartek 04 mar 2004, 11:39

Acha - pozostałe wejścia musisz sobie wybrać ręcznie w mikserze. Output X ( zależy które tam bęzie akurat odpowiadało twojemu wejściu fizycznemu )

ODPOWIEDZ