Reżyseria Dźwięku na UAM w Poznaniu

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Rob_Cny
Re: Reżyseria Dźwięku na UAM w Poznaniu

Post autor: Rob_Cny » piątek 27 lut 2004, 18:59

Do Rob Cny: Ladnie umisz kopiowac. bo to co "napisales" to chyba wszyscy znamy bo jest na kazdej plycie EIS (w kazdym razie jak pamietam ostatnie 2 lata to tak bylo). Tyle wstepnie po drogie to co napisales o rezyseri poznanskiej to tak nie do konca prawda bo w wiekszosci o jest to co sie mowi kandydata cczyli takie cos aby nik nie wiedzial co bedzie.

Rob_Cny na to:

Dziękuję za słowa krytyki, chciałbym cie jednak sasmucić, gdyż twoje przekonanie o mojej umiejętności "kopiowania" jest wyssane z palca. "estrady i studio" nie czytuję wcale (jest zdecydowanie za droga jak dla studenta takiego jak mnie), a na stronę EiS trafiłem kiedyś przypadkiem (we wrześniu ubiegłego roku) i po długiej przerwie zajrzałem ponownie... Nie wiem c o w "EiS" wypisują, ale ja napisałem co wiem i co myślę. Niczego nie "kopiowalem. jeżeli nie wniosłem niczego nowego- przykro mi.

Gratuluję spostrzegawczości mimo to...

Pozdrawiam,

powodzenia na zajęciach!
Muzyk z zamiłowania. Pracuję w domu. Komponuję bez pośpiechu. Może wkrótce mnie usłyszycie...

Floyd

Post autor: Floyd » wtorek 02 mar 2004, 02:20

Byłem 4 na 185 z wiedzy o muzyce,ale kiepsko wypadłem na egzaminie ze śpiewania i zabraklo mi 0,9 pkt.aby dopuścili mnie do fizyki!!!Ale spróbuje w tym roku,tez bede pod wejsciem B o 10, bede tez probowal(na tym mi bardziej zależy) na PW na inżynierie dźwięku,gadalem z moimi 5 kumplami z Reżyseri i wszyscy odradzają mi ten kierunek na UAM poznańskim i mowią zebym jechał do Wrocławia.

pozdro
Shine On!!!!

Awatar użytkownika
KamilFX

Post autor: KamilFX » wtorek 02 mar 2004, 11:05

PW na inżynierie dźwięku

Proszę nie mylcie uczelni Politechnika Wrocławska ma skrót PWr a Warszawska PW. Byłem na obu i taki sam "burdelik" maja:-)
Nie ma co

Awatar użytkownika
santana.uk

Post autor: santana.uk » wtorek 02 mar 2004, 11:12

...PW na inżynierie dźwięku

Proszę nie mylcie uczelni Politechnika Wrocławska ma skrót PWr a Warszawska PW. Byłem na obu i taki sam "burdelik" maja:-)...

Wszedzie maja burdelik, bo mu bysmy chcieli wiedzy praktycznej a oni w tej materi prawie nic nie wiedza, wiec wykladaja samą teorie.
Rezyseria dzwieku - Poznań

michi922

Post autor: michi922 » niedziela 14 cze 2009, 22:27

Ja mam pytanie dla tych którzy studiują na Reżyserii Dźwięku. Ile mniej więcej trzeba zdobyć punktów żeby się dostać na ten kierunek ?

Z góry dzięki !!

Awatar użytkownika
MaciekA.

Post autor: MaciekA. » niedziela 27 mar 2011, 23:48

Mam pytanie do ludzi którzy studiują reżyserię. Jestem osobą kompletnie bez wykształcenia muzycznego, śpiewać nie potrafię. Od kilku już lat marzy my się studniowanie na UAM w Poznaniu. O wyniki matur się nie martwię. Boję się jednak o ten egzamin muzyczny co mam zrobić żeby jak najlepiej sie przygotować i czy sądzicie że mam w ogóle szanse?

Radomir

Post autor: Radomir » poniedziałek 28 mar 2011, 08:59

http://www.ia.amu.edu.pl/docs/studia/Rekrutacja_2009-2010.pdf

Na ostatniej stronie masz wymogi na reżyserię.Wygląda na to, że wystarczy "tylko" dobre ucho:)

Awatar użytkownika
MaciekA.

Post autor: MaciekA. » poniedziałek 28 mar 2011, 12:52

Ten dokument to już na pamięć prawie znam;) Pojadę na dni otwarte zobaczę jak to wygląda. Co do dobrego ucha to sprawdzałem się jedynie na różnorakich stronach z niezłymi wynikami, ale wiem że te testy nie koniecznie są wiarygodne/miarodajne.

ODPOWIEDZ