mc909 uzywam tylko i wylacznie do grania live. Nie znalazlem zadnego innego urzadzenia, z ktorym pracuje sie tak dobrze jak z rolandem.
Nie jest to jednak najlepsza maszynka do tworzenia..
Groovebox Roland MC-909 i latencja
- minimalmusic
Re: Groovebox Roland MC-909 i latencja
...mc909 uzywam tylko i wylacznie do grania live. Nie znalazlem zadnego innego urzadzenia, z ktorym pracuje sie tak dobrze jak z rolandem.
Nie jest to jednak najlepsza maszynka do tworzenia.....
Gdzie wy na to zarabiacie?...............................
Nie jest to jednak najlepsza maszynka do tworzenia.....
Gdzie wy na to zarabiacie?...............................
- minimalmusic
w pracy (?) ..
Ja zbieralem troche dlugo. na poczatku kupile RS7000, ale pozniej wynmienilem sie na MC909 bo jednak fajniej sie go obsluguje.
Generalnie Rs nie kupowalme w Polsce a MC909 ktory mam tez gosc kupowal naq zachodzie, wiec troszeczke taniej wyszlo, ale nie az tak znów duzo.
SHIVOO !!
Jezlei chcesz zaopatrzyc sie w grooveboxa to polecam MC505 jest duzo tanszy, a ja takze chce sprzedac i moge zaoferowac b. dobra cene. Sprzet tez w b. dobrym stanie.
Od Mc909 rozni sie glownie wyssiwetlaczem, brzminiami i to ze ma sampler. Jednak MC505 jest dla mnie bardziej przyjazny do obslugi i gry na zywo. MC909 troche chlopaki spieprzyli.
Na MC505 mozna ciagle niezle rzeczy robic, tworzyc wlasne brzmienia. Sam ma kilka niezlych numerów. Jakbys byl zainteresowany to psiz na mail:
sapi@astercity.net
pozdrr
peter
Generalnie Rs nie kupowalme w Polsce a MC909 ktory mam tez gosc kupowal naq zachodzie, wiec troszeczke taniej wyszlo, ale nie az tak znów duzo.
SHIVOO !!
Jezlei chcesz zaopatrzyc sie w grooveboxa to polecam MC505 jest duzo tanszy, a ja takze chce sprzedac i moge zaoferowac b. dobra cene. Sprzet tez w b. dobrym stanie.
Od Mc909 rozni sie glownie wyssiwetlaczem, brzminiami i to ze ma sampler. Jednak MC505 jest dla mnie bardziej przyjazny do obslugi i gry na zywo. MC909 troche chlopaki spieprzyli.
Na MC505 mozna ciagle niezle rzeczy robic, tworzyc wlasne brzmienia. Sam ma kilka niezlych numerów. Jakbys byl zainteresowany to psiz na mail:
sapi@astercity.net
pozdrr
peter
...w pracy (?) .....
Domyślam się.... tylko piję do swojej roboty.....
Domyślam się.... tylko piję do swojej roboty.....
Na MC505 mozna ciagle niezle rzeczy robic, tworzyc wlasne brzmienia. Sam ma kilka niezlych numerów. Jakbys byl zainteresowany to psiz na mail: sapi@astercity.net
pozdrr peter
Dzięki stary, ale nie skorzystam. Nie gram w totka...
[Post edytowany przez Admina w dniu 19/02/2004]
pozdrr peter
Dzięki stary, ale nie skorzystam. Nie gram w totka...
[Post edytowany przez Admina w dniu 19/02/2004]